Унаї МЕЛЬГОСА: «Це була колективна перемога!»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Це була колективна перемога!»

- Почали ми не найкращим чином, грали на низькому ритмі. Це призвело до пропущеного голу. Потім почали показувати свій рівень гри, те, що ми вміємо, й виглядали трохи краще. Активно використовували фланги, пішли подачі, з'явилися гольові моменти, й не лише з флангів. Вирішальний гол ми забили на останній хвилині, хоча, я думаю, що могли й раніше всі питання знімати.

- У першому таймі було багато моментів. Із чим пов'язана погана реалізація?

- Саме так ми й хочемо грати – створювати багато гольових моментів, але як хлопці діють у завершальній стадії атак, ви бачили. Потрібно враховувати, що над ними тяжіє негативний рахунок на табло та змушує трохи поспішати, приймати трошки невірні рішення. Проте, було дуже важливо прочитати, як складався матч, і хлопці це зробили.

- Чи можна сказати, що переломним моментом у досягненні перемоги стали заміни, й гравці, які вийшли на заміну?

- Це була колективна робота. Кожен інтенсивно працював, не покладаючи рук, кожен намагався докласти максимум своїх зусиль. Думаю, що хлопці, які вийшли з лави запасних, змогли завершити розпочате іншими та втілити в забиті м'ячі.

- Матчі зі «Скалою» завжди складаються непросто. У першому колі ми їм програли, сьогодні теж було непросто. Наскільки складно грати проти таких команд, які постійно обороняються?

- Це така команда, яка намагається закритися, а потім скористатися своїми моментами. Але їм варто віддати належне – вони провели хороший матч. Добре відіграли, тому що погодні умови та умови на полі загалом не найкращим чином складалися для них. Тим не менш, вони змогли майже до кінця вистояти. У таких матчах нелегко діяти. Те, як вони змогли чинити нам опір, було помітно в перші десять хвилин, тому що ми вийшли на поле не зарядженими й, відповідно, вони змогли цим скористатися. Ми маємо прорахувати це, хлопці мають усвідомити, що сталося, чому вони вийшли невключеними у гру від самого початку, зі стартового свистка, й чому дозволили супернику чинити такий значний опір.

- Що можете сказати стосовно останнього забитого м'яча? Звідки у хлопців сили для таких комбінацій наприкінці матчу?

- Потрібно ще подивитися, які утворилися простори. Одна справа грати проти команди, яка відкривається, намагається йти вперед, й інша – проти тієї, яка намагається вибудувати фортецю біля своїх воріт. Хлопці цим скористалися. Можна побачити, звідки у хлопців беруться сили, ця енергія, оскільки спочатку результат над ними тяжів, тиснув на них, але потім, уже ведучи в рахунку, зарядившись позитивними емоціями, вони побігли вперед та змогли розіграти цю комбінацію. Потрібно показати хлопцям, що вони постійно мають бути так само заряджені, як у моменті з третім голом.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер