Унаї МЕЛЬГОСА: «У нашої поразки є три причини»

Унаї МЕЛЬГОСА: «У нашої поразки є три причини»

- У чому головні причини сьогоднішньої поразки?

- Я би назвав три причини. По-перше, незважаючи на величезний відсоток володіння м'ячем, нам не вдавалося створювати по-справжньому гольові моменти. По-друге, ті моменти, які ми створювали, нам не вдалося втілити в голи. І, по-третє, наш суперник забив два м'ячі з нічого, практично не маючи моментів.

- Другий тайм ваша команда провела гірше, ніж перший?

- Ще в першому таймі у нас виникли труднощі зі створенням гольових моментів, а в другому таймі їх стало ще менше. Думаю, це було пов'язано з тим, що гравці звертали увагу на результат, який нас не влаштовував, і занадто поспішали.

- У другому таймі ви часто підказували деяким своїм підопічним, що вони втрачали свої позиції на полі...

- Безумовно, кожен гравець має відповідати за свою позицію, але в певних епізодах він може більше орієнтуватися на м'яч, а не на ділянку поля. У ці моменти гравець може втратити взаємозв'язок із партнерами, зі своєю зоною відповідальності. На жаль, наші гравці часто припускалися цього.

- Чи впливає на команду серія поразок у психологічному плані?

- Так, і нам потрібно попрацювати в цьому напрямку. Те, що відбувається, пов'язане не стільки із самою грою, а з психологічним тиском, який чиниться на юних гравців, коли на них починає тиснути результат. Футболісти ще зовсім молоді, а вимоги до них дуже високі, оскільки вони представляють великий клуб «Динамо». Зосередившись на своєму постійному прогресі, іноді вони забувають про інші речі, все це накопичується, що інколи негативно позначається на результатах.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер