Унаї МЕЛЬГОСА: «У першому таймі краще виглядали в захисті»

Унаї МЕЛЬГОСА: «У першому таймі краще виглядали в захисті»

- При підготовці до матчу ми особливо нічого не змінювали та не робили нічого специфічного, адже наша кінцева мета відрізняється від просто перемоги в конкретному матчі. Ми розуміли, що «Шахтар» принциповий суперник. Протистояння між ним та «Динамо» точиться на всіх рівнях. Подивимося, чи зможемо ми продовжити в такому ж дусі.

- Чи можна цей матч назвати стартом у Лізі чемпіонів, адже «Шахтар» – також учасник цього турніру?

- Насамперед, я би виходив із наших перспектив. Ми готуємося тиждень за тижнем, набираємо ритм. Не можна сказати, що це прямо початок Ліги чемпіонів, але ми задіяли чотирьох гравців, які, швидше за все, братимуть участь у цьому турнірі.

- Чи важливо було забезпечити результат уже в першому таймі, щоб після перерви грати спокійніше та впевненіше?

- Матч склався, як склався, на це особливо не можна було вплинути. Але в першому таймі ми, дійсно, набагато краще виглядали в захисті. Ми набираємо оборонну динаміку – це те, над чим ми працюємо на тренуваннях. Відповідно, це помітно й на полі. Кожен гравець поліпшує свою гру, як індивідуально, так і командно. Помітно, що вони намагаються показати рівень, що відповідає київському «Динамо». Другий тайм вийшов трохи спокійнішим, ми намагалися взяти м'яч та гру під контроль, щось більше вдавалося, щось менше. У рамках підготовки ми намагалися відпрацьовувати ці речі та підказувати гравцям.

- Шепелєв – штатний пенальтист команди? Що сказали йому, коли він не забив пенальті?

- Володимир помилився, але більш важливим було те, як він відреагує на цей промах: опустяться у нього руки або він продовжить грати з колишнім бажанням. Він показав, що на помилку відреагував правильно – зібрався й у другому таймі продемонстрував, що хоче виправити свою помилку, що в підсумку й зробив, оскільки його гра була доволі хорошою. Повторюся, для мене було важливіше подивитися, як він відреагує на таку ситуацію, ніж те, заб'є він пенальті чи ні.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер