Унаї МЕЛЬГОСА: «Юнацька ліга УЄФА – це чудовий виклик для нас»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Юнацька ліга УЄФА – це чудовий виклик для нас»

- Перш за все, хочу подивитися, як хлопці й я, як тренер, будемо виглядати на тлі суперників, цікаво показати свій максимум. Другий момент пов'язаний із розвитком гравців  потрібно подивитися, кому це піде на користь, а кого, навпаки, змусить попрацювати та замислитися над тим, чого не вистачає. Потрібно розуміти, що це турнір високого рівня, тож моїм завданням саме й буде уважно подивитися на моїх гравців та на те, як вони будуть на нього реагувати. Можливо, для когось це стане трампліном різкого прогресу.

У нашій заявці є три гравці 1996-го року народження: це воротар Вадим Солдатенко, який зможе нам допомогти своєю надійною грою у воротах, захисник Андрій Нестеренко, який може діяти на будь-якій позиції в обороні  як крайнього захисника, так і центрального, та Павло Лук'янчук  центральний захисник, сподіваюся, в силу свого віку він додасть нам упевненості в захисних побудовах.

У нас довгострокові плани стосовно кожного гравця. Зміни якщо й робилися, то були незначними. Що стосується наших суперників, звичайно, необхідно адаптуватися під кожного з них. Але на цьому етапі потрібно більше приділяти уваги нашій власній грі, дивитися, як розвиваються гравці, а також під кожен матч планувати певний склад, відповідно до стану гравців. Зараз суперник не так важливий, як наша гра, наші помилки або успіхи.

Загалом, це чудовий виклик для нас, адже Юнацька ліга УЄФА  турнір набагато більш високого рівня, ніж чемпіонат України U-19. Буде можливість побачити, в чому ми можемо вдосконалюватися, в чому недоліки, й який шлях ми маємо обрати собі на майбутнє для прогресу хлопців.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер