Унаї МЕЛЬГОСА: «Завжди готові допомагати першій команді»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Завжди готові допомагати першій команді»

- Сьогодні було зіграно спаринг – 4 тайми по 15 хвилин. Наскільки цей формат цікавий для проведення тренувальних занять?

- Це формат, який пропонує перша команда, й ми з радістю його приймаємо, оскільки подібна гра йде на користь як їм, так і нам. Головним завданням було показати свою найкращу гру – як у колективному плані, так і в індивідуальному.

- Наскільки часто проводяться подібні спаринги?

- Минулого сезону в нас було кілька таких матчів, які були більше спрямовані на підготовку першої команди, до певних ігрових ситуацій, які можуть виникнути у грі. У нинішньому сезоні також уже було кілька матчів – ми завжди готові допомагати першій команді.

- Як проходить адаптація Жуніора Ахіссана в молодіжній команді?

- Із кожним тренуванням помітно, що він поступово адаптується до наших вимог, нашої динаміки. І це не може не радувати.

- Аруна, який повернувся з оренди, буде виступати за молодіжний склад?

- Загалом, у нас уже укомплектований склад, де є гравці з перспективою переходу до першої команди, тому ми не плануємо залучати Лукмана до нашої команди. Але якщо буде вказівка головного тренера, то ми, звичайно, заперечувати не станемо.

- Умовно молодіжний склад переміг у спарингу. Чи не пов’язане це з величезним бажанням молодих гравців проявити себе на очах Сергія Реброва?

- Найчастіше у футболі перемагає сильніша команда, але буває й таке, що результат не відповідає грі, яку демонструє команда на полі. Тим не менш, думаю, мої підопічні як у концептуальному розумінні гри, так і у фізичному плані непогано проявили себе, показавши своє бажання та завзяття.

- Сьогодні забив гол Тарануха, хоча в офіційних матчах йому поки не пощастило відзначитися…

- Сподіваюся, за рахунок роботи на тренуваннях він зможе вдосконалюватися та матиме більше можливостей для того, аби нарешті відзначитися в чемпіонаті.

- Наскільки близькі хлопці, які брали участь у сьогоднішньому спарингу, до першої команди? Приміром, той же Очигава вже дебютував цього сезону, а хто може стати наступною «ластівкою»?

- Це буде рішенням тренера першої команди, кого залучати до ігор у Прем’єр-лізі. Наше завдання – підготувати гравців, щоб вони були у своїх найкращих кондиціях, могли показати себе з найкращого боку, були сформованими гравцями й могли гідно триматися на найвищому рівні.

* фото І.Хохлов

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер