»Чорний» уїкенд для суперників «Динамо»

»Чорний» уїкенд для суперників «Динамо»

Минулий уїкенд став невдалим для суперників «Динамо» в груповому турнірі Ліги чемпіонів. На трьох «Порту», «Арсенал» і «Фенербахче» спромоглися здобути лише одну нічию в своїх національних чемпіонатах.

«Наваль» – «Порту» – 1:0

«Порту»: Нуну, Сапунару, Роландо, Бруну Алвеш, Бенітес (Халк, 46), Фернандо, Рауль Мейрелеш, Томаш Кошта (Пеле, 71), Лучо Гонсалес, Кристіан Родрігес (Сектиуї, 59), Лісандро Лопес.

Гол: Даніель (53).

Схоже, «Порту» досьогодні ще не оговтався в психологічному плані після домашньої поразки від «Динамо» два тижні тому. «Дракони» зазнали другої поразки поспіль у національному чемпіонаті, чого давненько з ними не траплялося. Єдиний гол було проведено в дебюті другого тайму, коли Даніель після сольного проходу по лівому флангу з гострого кута відправив м'яча до сітки воріт Нуну. Очевидна помилка воротаря, який не прикрив ближній кут, тому, ймовірно, в Києві головний тренер «Порту» Жезуальду Феррейра поверне до рамки бразильця Елтона.

«Сток Ситі» – «Арсенал» – 2:1

«Арсенал»: Альмунія, Санья (Уолкотт, 58), Туре, Сильвестр, Кліші, Сонг, Денілсон (ван Персі, 67), Фабрегас, Діабі, Адебайор (Вела, 72), Бендтнер.

Голи: Фуллер (11), Олофіньяна (74) – Кліші (90+4).

Несподіваної поразки зазнав «Арсенал». Причому, «Сток Сіті» переміг цілком заслужено, дозволивши супернику створити лише два моменти за весь матч. Важким завданням для «канонірів» стали дальні вкидання з ауту гравця «Сток Сіті» Ділепа: спочатку на 11-й хвилині вдало підставив голову Фуллер, а на 74-й вже вище за всіх у штрафному майданчику виявився Олофіньяна. Єдине, на що спромоглися гості, – це гол Кліші вже в компенсований арбітром час.

Додамо також, що в цьому поєдинку травми отримали провідні гравці «Арсеналу» – Адебайор і Уолкотт. Еммануєль пішов з поля шкутильгаючи на 72-й хвилині, а Тео винесли на ношах з лангетом на руці наприкінці матчу. За словами головного тренера «Арсеналу» Арсена Венгера, в обох футболістів дуже серйозні травми, і найближчим часом на них розраховувати не можна.

«Фенербахче» – «Ексісехірспор» – 2:2

«Фенербахче»: Волкан Демірель, Гекхан Генул (Ільхан, 72), Лугано, Еду, Роберто Карлос, Семіх Шентюрк, Сельчук Сахин (Алі Білгін, 54), Мальдонадо, Угур Борал, Алекс (Дейвид, 87), Гуїза.

Голи: Алекс (14, 33, пен.) – Андерсон (17), Едові (45+2, автогол).

Продовжує лихоманити в чемпіонаті «Фенербахче». Двічі ведучи в рахунку впродовж матчу з «Ексісехірспором», підопічні Луїса Арагонеса все ж таки не змогли втримати переможний рахунок. Вирішальним став автогол захисника Еду вже в компенсований до першого тайму час. Відзначимо також, що два голи Алекса стали 100-м і 101-м для бразильського півзахисника в кар'єрі. Хоча б з чогось шанувальники «Фенербахче» можуть порадіти...

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер