Неприємні нулі

Неприємні нулі

Як не прикро констатувати, але нічия – це цілком логічний результат, виходячи з того, що відбувалось на полі.

Динамівці показали винятково беззубу гру в атаці. Це стосується не лише нулів у графі «забиті м'ячі», але і кількості небезпечних моментів, неординарних ходів та комбінацій, що поставили суперників у глухий кут. Крім того, в обороні виникли серйозні проблеми. Гості створили, як мінімум, 5-6 гольових моментів, і за збережені «сухими» ворота слід сказати велике спасибі Олександру Шовковському.


Попри пристойні кадрові проблеми, Анатолію Дем'яненку було з кого вибрати. Наставник прийняв рішення наситити центр поля, а фланги віддати на відкуп Олега Гусєва та Андрія Несмачного. У другому таймі з виходом Руслана Ротаня та Мар'яна Марковича схема змінилася, але без особливого успіху.

Гості грамотно тримали оборону. Територіальною перевагою володіли «біло-сині», але особливої користі з цього довгий час отримати не змогли. Був момент у Макса Шацьких, декілька непоганих ударів Реброва, кілька разів навішував Корреа. Але усі події вклались у десятихвилинний відрізок, після якого настало затишшя. Здавалось, динамівці всього лише взяли невелику паузу для перепочинку, проте до кінця тайму серйозні моменти створювали лише гості. Двічі врятував Шовковський. Спочатку після виходу один на один із Зезе, а потім вражаючий стрибок голкіпера обірвав політ м'яча в «дев'ятку». Це Бусаіді чудово пробив зі штрафного.

Другий тайм виявився справжнім розчаруванням. Розпочалось усе з неточних ударів Гіоане та Реброва, а далі…Потім був забійний момент Прийомова, штанга після удару Окодуви, незбагненний промах Міту. Три стовідсоткових моменти у підопічних Адріане проти напівмоменту динамівців, коли Михалик ледве не проштовхнув м'яч у ворота з гострого кута.

Фінальний штурм динамівців мало нагадував серйозну загрозу воротам Воробйова. Пробивають Ребров, Гусєв та Чернат. Але голкіпер «Металургу» лише раз по-справжньому вступає у гру, відбиваючи м'яч після випаду динамівців. Решту часу Чечер і компанія без особливих зусиль переривають відчайдушні навіси та простріли у напрямку форвардів «Динамо».

Ще одна втрата в чемпіонській гонці може дорого обійтись динамівцям. Але лише у тому разі, якщо подібна гра буде повторюватись. Уже вкотре хочеться вірити, що в майбутньому, нехай навіть не при найяскравішому виступі, команда добиватиметься позитивного результату, яким для «Динамо» завжди є лише перемога.

 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер