УПЛ. 4-й тур. «Динамо» - «Львів» - 1:0. Звіт про матч

УПЛ. 4-й тур. «Динамо» - «Львів» - 1:0. Звіт про матч

Київське "Динамо" провело матч 4-го туру VBET Ліги, в рамках якого на "Арені Львів" зустрілося з місцевим "Львовом".

Перед звітним протистоянням динамівський колектив, який лише три дні тому провів поєдинок Ліги Європи проти "Фенербахче" у Стамбулі, зіштовхнувся з цілим рядом кадрових проблем. Зокрема, через травми на тривалий термін вибули Микола Шапаренко, Георгій Бущан і Руслан Нещерет, не був готовий допомогти команді й Артем Бєсєдін. Тому місце в воротах сьогодні зайняв Денис Бойко, Шапаренка змінив Шепелєв, а на флангах оборони зі старту Мірча Луческу вирішив випустити Тимчика та Вівчаренка.

У першому таймі "Динамо" володіло тотальною перевагою в контролі м'яча, намагаючись атакувати позиційно, проте надійна гра футболістів "Львова" в обороні не дозволяла киянам використовувати вільний простір.

Перший момент динамівці створили на 15-й хвилині, коли після розіграшу стандарту та навісу Циганкова з правого флангу до штрафного Бурді вдалося пробити головою - однак м'яч пролетів над поперечиною. Після цього загострення гра знову перемістилася до центру поля, а спробам "Динамо" атакувати заважали неточні передачі в фінальній стадії.

До перерви динамівці завдали трьох ударів по воротах Ільющенкова, єдиний із яких у площину втілився у забитий гол. На 32-й хвилині Сидорчук із центру поля вирізав передачу на Гармаша, який переправив круглого на правий фланг, звідки Циганков, увійшовши до штрафного, віддав пас на Буяльського - і Віталій у дотик пробив точно в нижній кут - 1:0.

Вийшовши вперед, динамівці продовжили володіти м'ячем, спокійно та впевнено утримуючи його аж до свистка на перерву. У перерві та на старті другого тайму Олег Дулуб провів одразу три заміни, тоді як Мірчі Луческу ледь не довелося вимушено змінювати одного зі своїх лідерів і автора забитого голу - Віталія Буяльського. Львів'яни активно вступали в боротьбу, деколи з ризиком завдати травму. Непоступливо грали і динамівці - так, на останніх хвилинах Ванат, намагаючись дотягнутися в підкаті до м'яча після прострілу з флангу, небезпечно влетів у голкіпера "Львова".

У другій половині зустрічі картина на полі не змінилося: "Динамо" продовжувало володіти ініціативою, час від часу загострюючи гру. Ільющенков парирував потужний удар Кабаєва з дальньої дистанції, а невдовзі простріл Гармаша заблокували захисники "Львова". 

Найкращий момент другого тайму динамівці створили на 82-й хвилині, коли Кабаєв завдав ще одного дальнього удару, м'яч пірнув перед голкіпером, однак Ільющенков встиг зреагувати на епізод.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу "Динамо", яка приносить "біло-синім" перші три очки у поточному розіграші чемпіонату України. 

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур

11.09.2022. Львів, "Арена Львів"

"Динамо" (Київ) - "Львів" - 1:0 (1:0)

"Динамо": Д.Бойко - Тимчик (Караваєв, 61), Бурда, Забарний, Вівчаренко (Дубінчак, 61) - Шепелєв (Андрієвський, 67), Сидорчук (к), Буяльський, Циганков, Кабаєв - Гармаш (Ванат, 78).

"Львів": Ільющенков, Нич (Ременяк, 62; В.Михайлів, 82), Вовкун, Муравський, Грисьо, Бусько, Шишка (Крушинський, 46), Мильченко, В.Бойко, Мишенко (Бугай, 56), Васильєв (Якимів, 46).

Голи: Буяльський (32).

Попередження: Ванат (84) - Васильєв (21), Бусько (25), Вовкун (47), Грисьо (81).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер