УПЛ. 10 тур. «Колос» - «Динамо» - 0:4. Звіт про матч

УПЛ. 10 тур. «Колос» - «Динамо» - 0:4. Звіт про матч

Після нічиєї з «Лугано» в Лізі Європи, кияни в столиці зустрічалися з «Колосом». Оскільки клуб із Ковалівки свої поєдинки проводить на «Оболонь-Арені», виїжджати за межі рідного міста підопічним Олексія Михайличенка не довелося.

Перший тайм був цікавим, але «сухим». «Динамо» досить швидко заволоділо ініціативою і перейшло на чужу половину поля, але, згадуючи нещодавній поєдинок у Швейцарії, «біло-синіх» знову підводила точність. По-справжньому реальних шансів відзначитися за стартові 45 хвилин було всього два - постріл Шепелєва в кут із лінії штрафного майданчика, а також удар головою від Сидорчука з добиванням Де Пени. У всіх епізодах чудово зіграв Волинець, а уругвайця трохи підвела точність - м'яч ледь торкнувся поперечини і полетів за межі поля.

Другий тайм розпочався для киян із труднощів - Шепелєв сфолив і отримав друге попередження. Видалення несподівано стало для киян таким собі стимулом до активних дій, і досить швидко «Динамо» розставило всі крапки над «і».

Після удару Де Пени м'яч влучив у Максименка. Оскільки порушення правил було у штрафному господарів, покарання від рефері було максимальним - 11-метровий і червона картка для гравця «Колоса». До слова, пенальті викликає ряд сумнівів, але рішення приймає головний арбітр. Циганков із «точки» був точним.

Досить швидко «біло-сині» подвоїли перевагу зусиллями Бєсєдіна - Артем реалізував вихід сам-на-сам, у боротьбі із захисником відправивши м'яч між ніг голкіперу.

Незважаючи на комфортну перевагу в рахунку, кияни продовжували атакувати. На 75-й хвилині захисники збили у власному штрафному Циганкова і рефері призначив ще один 11-метровий. Знову у м'яча опинився Циганков, але цього разу його удар парирував голкіпер, а Гармаш із пари метрів пробив повз ворота.

Волинець крутився у воротах «Колоса», немов білка в колесі, і величезну кількість разів рятував свою команду після всіляких шансів гравців «Динамо». Але голи в матчі ще були.

Спершу Бєсєдін скористався пасом Циганкова справа і з меж штрафного пробив у кут, оформивши дубль. А вже в компенсований час свій м'яч забив і Вербич. Бєсєдін заробив черговий 11-метровий у цьому матчі, який без проблем реалізував словенець.

4:0 - впевнена і результативна перемога команди Олексія Михайличенка.

УПЛ. 10 тур

06.10.2019. Київ, стадіон «Оболонь-Арена».

«Колос» - «Динамо» - 0:4 (0:0)

«Колос»: 25.Волинець, 24.Зозуля, 6.Максименко, 67.Парамонов, 15.Черноморець, 48.Оріховський (23.Джемаль, 70), 14.Мілько (к), 18.Костишин (21.Рябов, 61), 69.Ільїн, 89.Волков, 33.Нехтій (11.Кожушко, 73).

«Динамо»: 1.Бущан, 5.Сидорчук (к), 8.Шепелєв, 14.Де Пена (7.Вербич, 57), 15.Циганков (11.Цитаїшвілі, 84), 16.Миколенко (94.Кендзьора, 74), 19.Гармаш, 20.Караваєв, 30.Шабанов, 41.Бєсєдін, 44.Кадар.

Голи: Циганков (56, з пенальті), Бєсєдін (66, 81), Вербич (90+5, з пенальті).

Нереалізований пенальті: Циганков (75).

Попередження: Ільїн (53), Оріховський (62), Мілько (76), Парамонов (87) - Сидорчук (19), Шепелєв (45), Вербич (84), Бєсєдін (88).

Вилучення: Максименко (54) - Шепелєв (49).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер