УПЛ. 11 тур. «Динамо» - «Олімпік» - 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

УПЛ. 11 тур. «Динамо» - «Олімпік» - 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

В обох команд напередодні матчу були певні кадрові проблеми. «Олімпік» змінив тренера, запросивши на місце Романа Санжара В'ячеслава Шевчука. Олександр Хацкевич також не міг перебувати на тренерській лаві, оскільки був вилучений у минулому матчі з «Арсенал-Києвом», тому діями «Динамо» керував Олег Лужний. Разом із тренером із трибун за діями біло-синіх спостерігали також Артем Шабанов і Георгій Бущан.

«Динамо» досить швидко захопило ініціативу і, прогнозовано, великими силами пішло вперед. Проте, у рамці воріт «Олімпіка» прекрасно діяв Махновський, регулярно рятуючи команду від пропущеного гола. Уже на 9-й хвилині він парирував удар Морозюка, а за пару миттєвостей уже нейтралізував постріл Гармаша.

Але якщо з гри забивати не виходило, то на допомогу господарям прийшов стандарт. Морозюк зважився на прямий удар і той вийшов результативним - м'яч, відбившись від поперечини, влетів точно в «дев'ятку» воріт.

У першому таймі «Олімпіку» не вдавалося створити серйозну загрозу воротам «Динамо» і так склалося, що і в наступні 45 хвилин гості здебільшого оборонялися.

Пару моментів мав Циганков, але тут як тут був Махновський, а Шапаренко не тільки посилив гру виходом на заміну, а й завдав кілька небезпечних ударів з-за меж штрафного. Прекрасно увійшов у гру Сідклей, створивши кілька потенційно гольових моментів для партнерів.

Під завісу зустрічі «Динамо» засушило гру і спокійно довело зустріч до перемоги. Мінімальної за рахунком, але впевненої по грі. 1:0 - кияни здобувають чергові три бали і в хорошому настрої йдуть на паузу на матчі збірних.

Чемпіонат УПЛ 2018/2019. 11 тур

«Динамо» - «Олімпік» - 1:0 (1:0)

07.10.2018. Київ, стадіон НСК «Олімпійський». 9,650 глядачів

«Динамо»: Бойко, Морозюк (Сідклей, 62), Миколенко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Гармаш, Циганков (к), Шепелєв, Дуелунд (Шапаренко, 59), Бєсєдін (Сидорчук, 87).

«Олімпік»: Махновський, Немчанінов (Є. Пасіч, 83), Снурніцин, Кравченко (к), Зубейко, Політило, Кольцов, Балашов (Г. Пасіч, 61), Тейшейра, Ксьонз, Дегтярьов (Сондей, 72).

Гол: Морозюк (29);

Попереджені: Бурда (53) - Тейшейра (59), Балашов (61), Немчанінов (69).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер