УПЛ. 12 тур. «Ворскла» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

УПЛ. 12 тур. «Ворскла» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Сюрпризом від Олександра Хацкевича з перших хвилин став вихід на вістрі атаки Владислава Супряги. Молодий форвард «Динамо» поступово адаптується до УПЛ і, особливо в світлі кадрових проблем в атаці (відсутність Бєсєдіна і Вербича), це не може не радувати.

З перших хвилин «Динамо» заволоділо ініціативою і перейшло на чужу половину поля, але, в той же час, створювати моменти біля воріт полтавчан гостям досить довго не вдавалося. До 15-ї хвилини кияни адаптувалися до футболу суперника і поступово почали доводити атаки до ударів. Так, по шансу було у Супряги, Циганкова, Миколенко і Гармаша, але або точність, або впевнені дії воротаря, не дозволяли відкрити рахунок. У «Ворскли», у свою чергу, проявляв активність новоспечений гравець збірної України Владислав Кулач, але без особливої ​​небезпеки воротам Бойко.

Але незадовго до перерви «біло-сині» все-таки зуміли відкрити рахунок! Після розіграшу стандарту на лівому фланзі, Супряга увірвався в штрафну і прострілив уздовж лінії воротарського. Гармашу дістатися до м'яча завадив Сапай, а ось Циганков, який також підключився до атаки і залишився без уваги суперників, в дотик переправив м'яч під поперечину.

«Ворскла» кинулася в атаку з перших хвилин другого тайму і мала прекрасний шанс забити! Кулач увірвався в штрафну і пробив, але Бойко ногою відбив м'яч. Ще пара хвилин, і Коломоєць був на ударній позиції після невдалого штучного офсайду від оборони «Динамо». На щастя, захисників знову підстрахував Бойко.

У відповідь на швидкі атаки полтавчан Гармаш, накрутивши двох захисників, пробив з лінії штрафної. Проте, його удар прийняв на себе хтось із гравців «Ворскли».

«Динамо» поступово «засушило» гру, багато в чому завдяки супернику - полтавчанам добре вдавався швидкий перехід з оборони в атаку, а результат завжди стоїть на першому місці. У компенсований час Сідклей міг подвоїти перевагу команди, але його удар парирував Шуст.

Як підсумок - кияни впевнено довели м'яч до переможного і здобули чергові три бали в скарбничку. 1:0 - мінімальна перемога «Динамо».

Чемпіонат УПЛ 2018/19. 12-й тур

«Ворскла» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

20.10.2018. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 6,900 глядачів

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Якубу (Сергійчук, 82), Скляр, Кулач, Шарпар, Чеснаков (к), Сапай, Коломоєць (Карека, 72), Даллку, Ребенок.

«Динамо»: Бойко, Морозюк, Миколенко, Бурда, Кендзьора, Кадар, Гармаш, Буяльський (Сидорчук, 70), Циганков (к) (Сідклей, 71), Шепелєв, Супряга (Русин, 90+2).

Голи: Циганков (40)

Попереджені: Сапай (83) - Буяльський (30), Кадар (59), Гармаш (90+1)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер