УПЛ. 12-й тур. «Чорноморець» - «Динамо» - 2:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

УПЛ. 12-й тур. «Чорноморець» - «Динамо» - 2:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Після матчів національних збірних і пов'язаної у зв'язку з ними двотижневої паузи кияни не дорахувалися кількох провідних гравців. Якщо травма Хачеріді наклалася на дискваліфікацію, пошкодження Циганкова та Віди змусили тренерський штаб підключати резерви. У підсумку в центрі захисту вперше в нинішньому сезоні з'явився Пантич, а на флангах півзахисту місця зайняли Гусєв та Буяльський. Утім, розстановка ця була умовною і вже в першому таймі зазнала змін.

Причиною цьому стали допущені помилки, після яких уже на 21-й хвилині команда поступалася 0:2. За рівної в цілому гри в першій третині зустрічі, одесити вичавили максимум зі створених моментів. На 14-й хвилині Ковалець уміло розібрався у штрафному і метрів із 11-ти пробив у дальній кут. А через сім хвилин Хобленко технічно обробив м'яч після передачі з флангу і також ударом з середньої дистанції був точний. Відзначимо, що головна небезпека воротам Коваля в цей період йшла з лівого для «Динамо» флангу. Власне, висновки Хацкевич став робити не чекаючи перерви. Шепелєв був замінений на Мораеса, в ці хвилини згадалося нещодавнє протистояння в Лізі Європи «Динамо» проти «Партизана», коли також за рахунку 0:2 в першому таймі вчасно внесені до складу корективи принесли плоди.



Слідом за Мораесом посилити атаку «Динамо» були покликані номінальні нападники Бєсєдін та Кравець, але моменти біля воріт Гутора стали виникати після першої години гри. У цей часовий відрізок одесити всім складом стали «стінкою» у своїх воріт, контратакуючи одним-двома виконавцями. Динамівці в атаках переважно використовували фланги, звідки подачі «штампували» Піварич та Морозюк. Моменти виникали, особливо в заключні півгодини, але удача раз-по-раз відверталася. Найкращі можливості відзначитися були у Піварича, Мбокані, Мораеса, Кравця. Свій шанс використав останній з них, із метра головою переправивши м'яч за призначенням після передачі Морозюка.



Перемога дозволила «Чорноморцю» залишити останню сходинку в турнірній таблиці, а «Динамо» залишилося на другому місці, поступаючись «Шахтарю» сімома очками. У наступному турі УПЛ, 22 жовтня, на нас чекає зустріч лідерів: «Динамо» - «Шахтар».

Сезон 2017/18. Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур

15.10.2017. м.Одеса, стадіон «Чорноморець»

«Чорноморець» (Одеса) - «Динамо» (Київ) - 2:1 (2: 0)

«Чорноморець»: Гутор, Н'Діайє, Жунич, Ковалець, Хобленко (Мусолітін, 90), Фуссені, Мартиненко, Люлька (к), Зубейко, Васін (Третьяков, 84), Політило (Ваг, 72).

«Динамо»: Коваль, Піварич, Пантич, Кадар, Морозюк, Шепелєв (Мораес, 33), Гармаш (Кравець, 70), Сидорчук, Буяльський, Гусєв (к) (Бєсєдін, 46), Мбокані.

Голи: Ковалець (14), Хобленко (21) - Кравець (79).

Попереджені: Васін (60), Гутор (90+3) - Мбокані (82).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер