УПЛ, 13 тур. «Динамо» - «Львів». Анонс матчу

УПЛ, 13 тур. «Динамо» - «Львів». Анонс матчу

Суперником команди Олександра Хацкевича стане номінальний новачок елітного дивізіону футбольний клуб «Львів», який наразі перебуває на 9 сходинці УПЛ з 14 очками в 12 матчах.

Різниця голів у галичан «-2». «Динамо» у свою чергу посідає 2 місце з 29 пунктами і має різницю м’ячів «+11». Важливо, що до звітної гри біло-сині підходять у чудовому настрої, адже в четвер здобули надважливу виїзну перемогу у Франції над «Ренном» (2:1) у Лізі Європи.

Львів’яни свій попередній матч зіграли 21 жовтня, коли перемогли вдома «Арсенал» у рамках 12 туру. Команда Олександра Хацкевича, до вищезгаданої битви проти «Ренна», востаннє в чемпіонаті грала днем раніше за львів’ян, і тоді в Полтаві був переможений інший представник України у єврокубках – «Ворскла» (1:0).

Загалом переможна серія «Динамо» в чемпіонаті України сягає вже 5 матчів, у яких біло-сині забили суперникам 10 голів і не пропустили жодного разу. До того ж кияни в усіх турнірах не програвали вже 10 зустрічей поспіль, востаннє поступившись 2 вересня «Карпатам».

Нагадаємо, що зустріч між «Динамо» та «Львовом» у першому колі (28 липня) вийшла дуже напруженою: кияни перемогли на виїзді з рахунком 1:0, забивши аж на 92-й хвилині зусиллями Назарія Русина.

Гру розсудить арбітр Максим Козиряцький із Запоріжжя. Пряма трансляція матчу – на каналі 2+2.

Історія зустрічей:

Усього зіграно 3 матчі: +3=0-0 м’ячі 3-0 — усі в УПЛ

На полі «Динамо» — 1 матч: +1=0-0 м’ячі 1-0

Останній матч на полі «Динамо» 09.11.2008. 14-й тур УПЛ. «Динамо» — «Львів» — 1:0. Гол: Б. Каддурі (75).

Цікаві факти:

- «Динамо» в усіх матчах зі «Львовом» перемагає лише з рахунком 1:0.

- Це буде 810-й матч «Динамо» в УПЛ.

- Ворота «Динамо» залишаються «сухими» у чемпіонаті вже 496 хвилин поспіль.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер