УПЛ. 16-й тур. «Волинь» – «Динамо». Прев'ю

УПЛ. 16-й тур. «Волинь» – «Динамо». Прев'ю

Гра на стадіоні «Авангард» відбудеться в неділю, 10 листопада, й розпочнеться о 19:30

«Динамо»: і знову виїзд...

Гра в Луцьку стане вже сьомою для «Динамо» за три тижні, останньою в цій насиченій серії. Відзначимо також, що «Динамо» зіграє вже четвертий поспіль матч у гостях. Після двох виїздів до Луганської області був переліт до Швейцарії, на матч Ліги Європи.

Нагадаємо також, що в Туні підопічні Олега Блохіна практично весь матч грали у меншості, й стане зрозумілим, що перед грою проти «Волині» головне питання стоїть у належному відновленні сил.

Враховуючи, що матч у Швейцарії завершився близько опівночі п'ятниці за київським часом, на відновлення перед грою з «Волинню» у команди менше трьох діб, до того ж, потрібно ще відняти час на переліт з Туна до Києва та з Києва до Луцька.

Тим не менш, із настроєм у команди має бути повний гаразд. У грі Ліги Європи хлопці показали згуртованість та відмінний командний дух. Після матчу наставник «біло-синіх» похвалив своїх підопічних та подякував за гру.

Гру з «Волинню» пропустить основний центральний захисник «біло-синіх» Александар Драгович, який отримав четверте в сезоні попередження в минулому турі. До слова, пошкодження Драговича у грі з «Туном» виявилося не дуже серйозним, що підтвердило детальне медобстеження.

У лазареті команди залишаються Георгій Бущан, Євген Селін та Денис Гармаш,які продовжують відновлення після травм.

Три жовті картки на даний момент у пасиві у Олега Гусєва, й у випадку попередження в Луцьку він пропустить домашню гру з «Говерлою».

«Волинь»: висока мотивація

У попередньому турі «Волинь» піднесла сенсацію, впевнено перегравши донецький «Шахтар» завдяки дублю Мемешева.

У майбутній грі проти київського «Динамо» «Волинь» спробує довести невипадковість цього результату та піднести ще один сюрприз своїм уболівальникам.

«Із Лігою чемпіонів зіграли, тепер Ліга Європи», – так жартують у дні напередодні матчу вболівальники «Волині». У Луцьку згадують сезон 2002/2003, коли «Волинь» здолала на своєму полі «біло-синіх», а вже в наступному турі переграла в Донецьку «Шахтар». До слова, та перемога над «Динамо» є єдиною в історії клубу.

У «Волині» було куди більше часу на підготовку до недільної зустрічі. Свій матч проти «Шахтаря» «хрестоносці» зіграли ще минулої п'ятниці, а значить, у розпорядженні Віталія Кварцяного було більше тижня на те, щоб належним чином вивчити суперника, а також уважно відстежити ті зміни, які відбулися у грі «біло-синіх» з моменту їхнього попереднього рандеву, яке відбулося на старті сезону. Наставник лучан цілеспрямовано готував свою команду до поєдинку з «Динамо», розписавши буквально по годинах план занять.

За підсумками першого кола «Волинь» посідає 12-у сходинку ПЛ, маючи на своєму рахунку чотири перемоги, чотири нічиї та сім поразок (різниця м'ячів – 13:22). При цьому на своєму полі «Волинь» не забила лише в одному матчі (проти «Говерли»). Найбільше ігрового часу на полі провели голкіпер Неділько, захисники Шиков, Симінін та Масло, а також нападник Шумахер.

До слова, один із них у майбутньому матчі участі не візьме через дискваліфікацію. Гру пропустить основний захисник лучан Симінін.

Обличчям до обличчя:

Загалом зіграно 25 матчів:

20 перемог «Динамо», 4 нічиї, 1 перемога «Волині», різниця м'ячів – 63:17

У Луцьку – 12 матчів:

10 перемог «Динамо», 1 нічия, 1 перемога «Волині», різниця м'ячів – 24:9

У Києві – 13 матчів:

10 перемог «Динамо», 3 нічиї, різниця м'ячів – 39:8

Остання зустріч:

«Динамо» та «Волинь» зійшлися в першому турі нового сезону. Тоді свій перший гол у першій же офіційній грі у футболці «Динамо» забив Дьємерсі Мбокані, а команда Віталія Кварцяного поїхала з Києва із нічиєю.

Чемпіонат України 2012/13. Прем'єр-ліга. 1 тур

14.07.2013 р. м.Київ, НСК «Олімпійський». 29,547 глядачів

«Динамо» – «Волинь» – 1:1 (1:1)

«Динамо»:
1.Шовковський (к), 34.Хачеріді, 2.Данило Сильва, 3.Селін, 24.Віда, 4.Велозу, 19 Гармаш, 25.Аруна (90.Беланда, 65), 10.Ярмоленко (20.Гусєв, 76), 7.Ленс (99.Дуду, 46), 85.Мбокані.

«Волинь»: 42.Неділько, 3.Симінін (к), 6.Шиков, 23.Шершун (4.Приндета, 63), 8.Нємчанінов, 29.Кінаш (88.Скоба, 53), 7.Гошкодеря, 11.Мемешев, 10.Бікфалві, 9.Бабир (20.Задерецький, 39), 89.Козьбан.

Голи: Мбокані (28) – Кінаш (2).

Попереджені: Віда (9), Хачеріді (75) – Мемешев (3), Шиков (32), Шершун (53), Приндета (81).

Вилучений: Мемешев (90).

На полі лучан суперники востаннє зустрічалися в березні цього року. Київське «Динамо» перемогло «Волинь» у Луцьку завдяки влучним ударам Андрія Ярмоленка та Дениса Гармаша.

Сезон 2012/13. Прем'єр-ліга. 20-й тур

10 березня 2013 р., м.Луцьк, стадіон «Авангард». 7,500 глядачів

«Волинь» – «Динамо» – 0:2 (0:0)

«Волинь»:
Старцев, Симінін (к), Шандрук, Шиков, Занєв, Ізворану (Савич, 54), Рамон Лопес, Пилипчук, Приндета, Бікфалві, Суботич (Бабир, 78).

«Динамо»: Коваль, Селін, Віда, Хачеріді, Данило Сильва, Гармаш, Аруна, Мехмеді (Гусєв, 82), Безус (Сидорчук, 86), Ярмоленко (к), Ідейє.

Голи: Ярмоленко (50), Гармаш (70).

Попереджені: Бікфалві (37), Приндета (48), Ізворану (53), Суботич (76) – Ярмоленко (64), Хачеріді (76), Аруна (84).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер