УПЛ. 17 тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

УПЛ. 17 тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Після непростого поєдинку в Астані на штучному полі, «біло-сині» приймали на «Олімпійському» «Чорноморець». До слова, це був останній домашній матч для киян у рамках чемпіонату України у 2018 році. Заключний поєдинок на «Олімпійському» буде зіграно вже 13 грудня, після чого настане зимова пауза.

Поєдинок розпочався з позиційної боротьби, а в одному з епізодів Шабанов і Коваль навіть зіткнулися головами. На щастя, обійшлося без травм. Але перший шанс для взяття воріт був у гостей - Коваль пробив із меж штрафного, а Бойко зумів парирувати цей м'яч.

Кияни ж будували позиційні атаки, адже «Чорноморець» великими силами оборонявся і не залишав багато вільного простору на своїй половині поля. В ході однієї з таких атак Трубочкін зробив результативний фол у власному штрафному, збивши Шапаренка. Пенальті взявся пробивати Циганков і впевнено поклав м'яч точно під штангу.

Цікаво, що після цього гола інтенсивність гри, яка і так була досить низькою, практично зійшла нанівець. Найнебезпечнішим моментом за 25 хвилин став удар метрів із 30 від Шабанова, який виявився дуже неточним.

У перерві Олександр Хацкевич випустив на поле Бєсєдіна, який повернувся до складу після тривалої відсутності через травму, що дозволило Вербичу, вперше за тривалий час, повернутися на фланг атаки. Проявляв активність Шапаренко в центрі поля, намагався швидко розвивати атаки і переходити центр поля, але одних старань Миколи було замало.

На 60-й хвилині рефері призначив другий 11-метровий у ворота «Чорноморця» - Грачов рукою перервав дальній постріл Циганкова. Партнери віддали право пробити Бєсєдіну, який цю довіру повністю виправдав.

Супермомент був у Вербича та Циганкова, які опинилися фактично сам на сам із воротарем. В останній момент Вербич вирішив відпасував на партнера, але в останню секунду свого воротаря підстрахував Трубочкін, в ефектному підкаті ліквідувавши небезпеку.

Під завісу зустрічі «Чорноморець» провів ряд непоганих, але безрезультатних атак. Було багато фолів, карток, але обидві команди довго обходилися без ударів по воротах.

Знову на ударній позиції був Вербич після шикарного розрізного пасу і навісу з флангу. На жаль, завдати акцентованого удару словенцю завадив воротар.

У такому спокійному темпі матч і завершився. 2:0 - упевнена перемога «Динамо» завдяки двом влучним ударам із пенальті.

Чемпіонат УПЛ. 17 тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0 (1:0)

03.12.2017. Київ, НСК «Олімпійський». 3870 глядачів

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Миколенко, Сідклей (Бєсєдін, 46), Шабанов, Циганков (к), Шепелєв, Че Че (Сидорчук, 62), Вербич, Шапаренко (Дуелунд, 81).

«Чорноморець»: Кожухар, Рижук, Грачов, Міщенко, Трубочкін (Татарков, 81), Мусолітін (Хамелюк, 90), Бабенко, Норенков, Чорній (к), Семенів, Коваль.

Голи: Циганков (21, з пенальті), Бєсєдін (60, з пенальті)

Попереджені: Бєсєдін (72), Сидорчук (78), Шабанов (82), Циганков (87) - Норенков (52), Грачов (60), Семенів (71), Мусолітін (80), Коваль (83), Рижук (89)

Copyright © FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер