УПЛ. 18 тур. «Десна» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

УПЛ. 18 тур. «Десна» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Старт поєдинку залишився за господарями. «Десна» атакувала великими силами, виконала багато стандартних положень, тоді як кияни зробили ставку на контратаки.

Фактично до середини першого тайму підопічні Олексія Михайличенка не створили жодного по-справжньому небезпечного моменту біля воріт «Десни». Був неточний простріл від Караваєва, був слабкий удар Соля в руки Пасту, але по-справжньому стовідсоткових - ні.

І на цьому тлі гол Циганкова виглядав трохи нелогічним. І тим не менше, він відбувся! Швидка атака лівим флангом завершилася пасом у штрафну на Вербича. Словенець пробив, але влучив у захисника. Зрикошетивши, м'яч потрапив до Циганкова, який в один дотик переправив його у ворота.

Найкращий момент до кінця тайму був у Соля, але іспанець, після подачі з правого флангу, головою пробив вище. В іншому ж «Динамо» більше контролювало м'яч у центрі поля. Калитвинцев і Фаворов били здалеку, а Вербич двічі пробивав із розвороту. Усе - неточно.

Другий тайм розпочався спокійно з точки зору подій на полі. Команди боролися за м'яч у центрі поля без особливого просування вперед. Певні перестановки відбулися після заміни Попова на Кендзьору. Поляк вирушив на свій правий фланг, Караваєв змістився ліворуч, а другим центральним захисником у парі з Шабановим став Миколенко.

Пожвавлення в гру вніс момент біля воріт «Динамо». Бущан відбив м'яч перед собою після удару, а Конопля буквально з кількох метрів пробив вище. У зворотному напрямку пройшла контратака «Динамо», під час якої Циганков опинився сам-на-сам із Пастом. На жаль, цього разу Віктору не вдалося переграти голкіпера.

Атакувати потрібно було господарям, тоді як гості зосередилися на утриманні потрібного результату. І «Десна» була близька до того, щоб завоювати очки в цьому поєдинку, але Бущан кілька разів урятував ворота «Динамо». Спершу Георгій виграв дуель сам-на-сам із Філіпповим, а потім, після удару Хльобаса з 10 метрів, не дозволив м'ячу влетіти в кут воріт.

«Динамо» отримало шанс закрити питання про переможця цього матчу вже в компенсований час. Паст збив Вербича у штрафному, але словенець із 11-метрової позначки пробив у поперечину.

1:0 - мінімальна перемога «Динамо». На мажорній ноті команда йде у відпустку.

Прем’єр-ліга. 18 тур

15.12.2019. Чернігів, стадіон ім. Ю. Гагаріна

«Десна» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

«Десна»: 44. Паст, 7. Огіря, 8. Домбровський (13. Хльобас, 72), 10. Філіппов (77. Дегтярьов, 80), 11. Калитвинцев (9. Кузик, 87), 12. Картушов, 17. Гітченко, 22. Мостовий, 26. Конопля, 32. Імереков, 45. Фаворов (к).

«Динамо»: 1. Бущан, 16. Миколенко, 30. Шабанов, 4. Попов (94. Кендзьора, 59), 20. Караваєв, 8. Шепелєв, 5. Сидорчук (к), 7. Вербич (14. де Пена, 67), 29. Буяльський (10. Шапаренко, 81), 15. Циганков, 9. Соль.

Гол: Циганков (25).

Попередження: Огіря (9), Калитвинцев (41), Конопля (90+5) – Буяльський (81), Бущан (90+2).

Нереалізований пенальті: Вербич (90+4).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер