УПЛ. 18-й тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 5:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

УПЛ. 18-й тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 5:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Далеко не футбольна погода не відлякала відданих уболівальників, які вирішили підтримати «Динамо». Сніг із дощем за мінусової температури, але коли грає улюблена команда, все це відходить на другий план. Динамівці могли віддячити своїм шанувальникам красивою атакуючої грою, забитими м'ячами і перемогою, що в підсумку і зробили!

У порівнянні з грою чотириденної давнини проти «Десни» Олександр Хацкевич на третину оновив стартовий склад, замість Пантича, Шапаренка та Мораеса випустивши Хачеріді, Морозюка та Циганкова. Якщо ж брати останню очну зустріч команд, яка відбулася два з половиною роки тому, нинішній і той склади киян (у «старті» залишився лише Хачеріді) і маріупольців («старожили» Вакуленко та Яворський) просто не порівняти. Цікаво, що це був 35-й матч між двома клубами, а підсумкова перемога «Динамо» стала ювілейною - 30-ю!



Динамівці з перших хвилин дуже активно почали, не даючи вболівальникам нудьгувати. Лише в першу дюжину хвилин Худжамов разів п'ять вступав у гру, рятуючи команду від неминучого гола. Активними були Гармаш, Циганков, Мбокані, Хачеріді. Але, як не парадоксально, результативною стала контратака від гостей, що завершилася точним ударом Болбата з кута воротарського. Вели в рахунку в цей день маріупольці близько хвилини. Ще не згасли емоції, як Мбокані віддав передачу на Гармаша, який у характерному для себе стилі хльостко пробив у самий кут. Віддамо належне Мбокані, чиї зарядженість на боротьбу, непоступливість і бажання відзначитися позитивно позначалися на настрої команди. На жаль, віддавши результативну передачу, конголезець був замінений через отримане ушкодження. А Денис у другому поспіль матчі відзначається забитим м'ячем.

На перерву динамівці пішли в піднесеному настрої. На третій компенсованій хвилині Гармаш виступив уже в ролі асистента, віддавши націлену передачу на Циганкова. Віктор забив свій шостий м'яч у нинішньому чемпіонаті, наблизившись до лідера серед одноклубників Мбокані (8 голів).



Помітною фігурою на полі Циганков був і в другому таймі. Відзначитися не зміг, зате зробив дві чудові передачі на Мораеса, що завершилися взяттям воріт. Жуніор вийшов у кінці першого тайму на заміну замість Мбокані й укотре підтвердив свій професіоналізм та вміння бути корисним для команди. Під завісу зустрічі до «дубля» бразилець додав результативну передачу на Гонсалеса. «Динамо» вдруге в нинішньому сезоні забиває в одному матчі п'ять м'ячів!



Сезон 2017/18. Українська Прем'єр-Ліга. 18 тур

03.12.2017. м.Київ, НСК «Олімпійський». 6174 глядачів.

«Динамо» (Київ) - ФК «Маріуполь» - 5:1 (2:1)

«Динамо»: Бущан, Піварич, Хачеріді, Кадар, Кендзьора, Гармаш (Шапаренко, 79), Буяльський, Шепелєв, Морозюк (к), Циганков (Гонсалес, 85), Мбокані (Мораес, 39).

ФК «Маріуполь»: Худжамов (к), Кирюханцев, Вакуленко, Білий, Тищенко, Яворський, Мишнєв (Роже Гоміс, 12), Болбат, Тотовицький, Кожанов (Чурко, 59), Фомін (Борячук, 82).

Голи: Гармаш (28, гольова передача Мбокані), Циганков (45+3, Гармаш), Мораес (74, Циганков; 83, Циганков), Гонсалес (90, Мораес) - Болбат (27).

Попереджений: Яворський (14).

Вилучений: Яворський (68, друге попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер