УПЛ. 18-й тур. ФК «Севастополь» – «Динамо». Прев'ю

УПЛ. 18-й тур. ФК «Севастополь» – «Динамо». Прев'ю

Гра на СК «Севастополь» розпочнеться о 18:00.

«Динамо»: з подвійною мотивацією


За матч із «Говерлою» гравці «Динамо» отримали хороші відгуки та оцінки. Особливо журналісти відзначали українців Хачеріді, Макаренка та Сидорчука.

Однак після цього був провальний виїзд до Генка, де місцевий «Расинг» постав максимально організованою й тактично грамотною командою та переміг цілком справедливо.

Складно судити, що саме стало причиною такого різкого спаду у грі «Динамо», не дав відповіді на це питання й головний тренер: «Не очікував 1:3, чесне слово, не очікував. Багатьох гравців своєї команди я не впізнав на полі».

На останній матч нашої команди в осінній частині сезону в Прем'єр-лізі точно не поїдуть Олександр Шовковський, Данило Сильва, Євген Селін, Денис Гармаш та Лукман Аруна.

Зате дискваліфікованих перед грою із «Севастополем» у складі «біло-синіх» немає.

Наостанок додамо, що в майбутньому матчі в команди Олега Блохіна має бути підвищена мотивація.

По-перше, реабілітуватися перед вболівальниками за поразку в Генку. По-друге, в цьому турі вже втратили очки конкуренти «Динамо» – «Металіст» та «Дніпро». Спочатку перші зіграли внічию, а потім другі й узагалі програли, тож перемога може, нехай і тимчасово, вивести нашу команду за набраними очками на друге місце в турнірній таблиці.

«Севастополь»: кадрове «перезавантаження»

У «Севастополі» зараз чергові зміни у тренерському штабі. Недовго був керуючим Геннадій Орбу. Посаду головного тренера, яка стала вакантною після переходу до «Краснодара» Олега Кононова, він прийняв наприкінці вересня. Однак після його затвердження в якості головного тренера команда програла шість матчів із вісьмох.

Останнім для екс-гравця «Шахтаря» став матч проти клубу, в якому він зробив собі ім'я. 0:4 на «Донбас Арені» вже до 34-ї хвилини й безліч запитань стосовно самовіддачі гравців на полі стали приводом для того, щоб «за обопільною згодою» сторін клуб припинив співпрацю з молодим наставником.

Примітно, що до гри з «Динамо» команду готує вже екс-гравець... «біло-синіх», Сергій Коновалов. Він захищав честь нашої команди з 1994 до 1996 та з 1998 до 2000 років із перервою на подорож до Південної Кореї.

На цьому кадрові пертурбації в таборі наших суперників не закінчилися. ФК «Севастополь» припинив співпрацю з трьома досвідченими футболістами – захисниками Маріушем Левандовські, Сергієм Симоненком та Олександр Чижовим.

І якщо втрата Чижова навряд чи кардинальним чином може позначитися на грі команди, то інші двоє в цьому сезоні були постійними гравцями основного складу. Більше Симоненка ігрового часу провели лише двоє – голкіпер Литовка та півзахисник Кожанов, Левандовські, окрім них, трохи поступається ще й Карнозі.

З офіційним коментарем стосовно кадрових рішень виступив президент клубу Олександр Красильников: «Команді потрібне «перезавантаження», зміна підходів до формування складу та командного духу. Ми граємо в Прем'єр-лізі, й жоден суперник не готовий вибачати наші найменші помилки чи моральну неготовність. Ми продовжимо підсилення команди, зменшується кількість орендованих гравців. У нас буде дуже важливий матч із «Динамо» на домашньому стадіоні. Підготовка йде за планом. Ми забезпечимо найкомфортніші умови для тренувань футболістів, щоб вони виклалися на всі 100%, принісши задоволення севастопольським уболівальникам».

Перед грою з «Динамо» у складі «Севастополя» немає дискваліфікованих гравців.

Обличчям до обличчя

«Динамо» та «Севастополь» провели між собою чотири матчі. В усіх із них перемагала наша команда, різниця м'ячів 9:1.

Чемпіонат України


31.07.2010 р. «Севастополь» – «Динамо» – 0:3

Голи:
Ярмоленко (50), Михалик (56), Шевченко (76).

 27.11.2010 р. «Динамо» – «Севастополь» – 2:0

Голи:
Єременко (10), Вукоєвич (65).

28.07.2013 р. «Динамо» – ФК «Севастополь» – 2:0

Голи:
Аруна (15), Мбокані (50).

Кубок України

27.10.2010 р. «Севастополь» – «Динамо» – 1:2

Голи:
Плешаков (37) – Гололобов (45, автогол), Зозуля (69).

Остання зустріч команд

Прем'єр-ліга. 3-й тур


28.07.2013 р. м. Київ. НСК «Олімпійський». 28,314 глядачів

«Динамо» – ФК «Севастополь» – 2:0 (1:0)

«Динамо»:
М.Коваль, Тремулінас (Віда, 70), Хачеріді, Селін, Данило Сильва, Мігель, Аруна, Беланда, Ярмоленко (к) Гусєв, 59), Ленс, Мбокані (Ідейє, 66).

ФК «Севастополь»: Литовка, Міколюнас, Симоненко, Чижов, Неплях, Левандовські (к), Фарлей, Карноза, Кожанов (Караваєв, 75), Ковпак (Вол.Коваль 82), Кузнецов (Жабокрицький, 68).

Голи: Аруна (15, пас Тремулінас), Мбокані (50, пас Беланда).

Попередження: Фарлей (69), Карноза (74).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер