УПЛ. 19-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 0:0

УПЛ. 19-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 0:0

Це був заключний матч у першій частині сезону і завершився унічию 0:0.

Незважаючи на зливу, яка не припинялася протягом усього матчу, динамівці намагалися комбінувати та проводити різноманітні атаки. В одному з моментів Мораес опинився на газоні після контакту з Гітченком, здавалося, захисник «Олександрії» порушував правила, але арбітр пенальті не призначив.

Далі пристрілялися Мораес головою після флангової подачі та Циганков із дальньої відстані, але по-справжньому гольовими ці моменти назвати складно. У той же час, мабуть, найближчим до того, щоб вивести господарів вперед у першому таймі був екс-динамівець Цуріков, який продерся до воріт та завдав удару – трохи вище. Також перспективний штрафний удар метрів з 25-ти виконував Запорожан, але послав м’яч над поперечиною.

У відповідь Буяльський пробив у дотик із меж штрафного майданчика – невлучно. Загалом, у першому таймі «Олександрія» володіла невеликою перевагою за створеними моментами, та наприкінці першої половини зустрічі більше зосередилася на захисті і переходила у контратаки все рідше. Але за кілька секунд до свистка на перерву господарі ледь не забили «у роздягальню»: Запорожан навісив справа, а Куліш, якому ніхто не заважав, якимось дивом головою не влучив у ворота.

Ледь розпочався другий тайм, як Циганков потужним ударом під поперечину перевірив уважність Паньківа – той кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. У відповідь Куліш влучив у сітку із зовнішнього боку. Шикарний момент не використав Шапаренко, коли замикав простріл Циганкова. Словом, після перерви гості активізувалися та частіше турбували голкіпера «Олександрії». Чудові передачі партнерам регулярно роздавав Буяльський. Паньківу доводилося рятувати свою команду після ударів упритул Циганкова та Гармаша головою.

Але на 78-й хвилині кияни дещо ускладнили собі завданя здобути перемогу, коли друге попередження за начебто симуляцію отримав Бєсєдін і був вилучений з поля.

Та, незважаючи на те, що наша команда залишилася у меншості, підопічні Олександра Хацкевича продовжували атакувати великими силами. На полі вирували емоції, напруження відчувалося в повітрі. У компенсований час Морозюк виконав штрафний, але пробив над поперечиною.

Таким чином, услід за «Шахтарем», який команда Шарана нещодавно обіграла з рахунком 2:1, олександрійці відібрали очки й у «Динамо». Кияни здобули лише один пункт та пішли на зимову перерву, маючи в активі 39 очок.

Чемпіонат УПЛ. 19 тур. «Олександрія» - «Динамо» - 0:0

10.12.2017. Олександрія. КСК «Ніка»

«Олександрія»: Паньків, Чеботаєв, Бондаренко, Куліш (Сітало, 59), Довгий (Каленчук, 90+4), Пономар (Козак, 90+2), Цуріков, Запорожан (к), Гітченко, Пашаєв, Банада.

«Динамо»: Бущан, Шепелєв, Морозюк (к), Мораєс, Циганков, Піварич, Буяльський, Хачеріді (Пантич, 46), Шапаренко (Бєсєдін, 62), Кадар, Кедзьора (Гармаш, 74).

Попередження: Банада (15), Гітченко (68), Пашаєв (83) – Пантич (47), Буяльський (68), Бєсєдін (68), Шепелєв (82).

Вилучений: Бєсєдін (78, друге попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер