УПЛ. 1-й тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:1

УПЛ. 1-й тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:1

Порівняно з грою за Суперкубок України стартовий склад киян зазнав змін відразу за чотирма позиціями. Місце у воротах зайняв Максим Коваль, у захисті Антунеша замінив Кадар, у півзахисті Буяльського та Циганкова  Шепелєв та Гонсалес.

На оновлених трибунах динамівської арени були відсутні глядачі, але цей факт ніяк не вплинув на атакувальний запал господарів поля. Та й підтримку футболісти відчували, нехай і на відстані, з Маріїнського парку, що розташований поруч зі стадіоном. Винахідливі вболівальники з числа найактивніших спочатку зустріли команду на під'їзді, а потім розмістилися в тіні паркових дерев, створюючи доволі солідну галасливу підтримку. Варто віддати цим молодим хлопцям та дівчатам належне, і лише поспівчувати їм, справжнім уболівальникам «Динамо», що з вини «недовболівальників» не змогли з трибун стадіону спостерігати за стартом у чемпіонаті улюбленого клубу.

А подивитися у грі з одеситами було на що! «Динамо» змінюється на очах, із кожним матчем, починаючи з тренувального збору, відчувається рука нового тренера, його ідеї та концепції. На 13-й хвилині динамівці додали інтриги, «подарувавши» супернику фору в один м'яч. Ярмоленко помилився з передачею, відбулося перехоплення та передача на Хобленка, який і відкрив рахунок влучним ударом.

Такий перебіг подій аж ніяк не входив у плани киян, але нічого іншого їм не залишалося, як зібратися та йти вперед із новими силами. І це, варто зазначити, їм чудово вдалося. Гармаш блискучою передачею знайшов Шепелєва, який відкрився на дальній стійці та переправив м'яча у ворота.

Забитий м'яч лише додав динамівцям упевненості, команда почала грати вільно, з позиції сили. У наступну дюжину хвилин могли відзначитися Мбокані, Гармаш, Гонсалес, а удача незадовго до перерви посміхнулася капітану Ярмоленку. Шепелєв скинув м'яча Андрію, який метрів із 23-х «поклав» його у самісінький кут  2:1!

У другому таймі одесити намагалися атакувати, але жодної хвилини сумнівів у перевазі господарів не виникло. Роботи у Безрука було достатньо багато, Морозюк та Шепелєв пробили в каркас воріт, близькими до їхнього взяття були Ярмоленко та Гонсалес. На 73-й хвилині «Чорноморець» залишився в меншості після порушення Каплієнка проти Мбокані, що серйозно ускладнило завдання супернику врятувати гру. Втім, і кияни збільшити рахунок не спромоглися.

«Динамо починає чемпіонат із перемоги, й тепер у доброму настрої готуватиметься до наступного матчу, проти «Шахтаря» (22 липня).

Сезон 2017/18. Чемпіонат УПЛ. 1-й тур

18.07.2017. м.Київ, стадіон «Динам» ім.В.Лобановського. Без глядачів

«Динамо» (Київ)  «Чорноморець» (Одеса)  2:1 (2:1)

«Динамо»: Коваль, Хачеріді, Віда, Морозюк, Кадар, Шепелєв (Корзун, 75), Гармаш (Циганков, 69), Сидорчук, Гонсалес, Мбокані (Кравець, 80), Ярмоленко (к).

«Чорноморець»: Безрук, Азацький, Ковалець (к), Мусолітін (Антонов, 66), Бобко (Політило, 46), Хобленко, Татарков (Каверін, 63), Зубейко, Третьяков, Рахманов, Каплієнко.

Голи: Шепелєв (22), Ярмоленко (42)  Хобленко (13).

Попереджені: Віда (60)  Каплієнко (60), Ковалець (83).

Вилучений: Каплієнко (73, друге попередження).

Дізнавайтеся всі останні новини про «Динамо» за допомогою месенджерів Telegram або Viber.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер