УПЛ. 1-й тур. «Карпати» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

УПЛ. 1-й тур. «Карпати» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

«Біло-сині» приїхали до міста Лева в піднесеному настрої після перемоги над «Шахтарем» в Одесі та виграшу Суперкубка України. Тренерський штаб «Динамо» не зробив жодної зміни у стартовому складі, випустивши у Львові з перших хвилин тих же одинадцять футболістів.

Перші хвилини минули під диктовку господарів, однак більша небезпека була саме біля їхніх воріт. Зокрема, після навісу Буяльського з лівого флангу Гармаш зльоту пробивав із лінії воротарського майданчика, однак голкіпер неймовірним чином зреагував та парирував м’яча, а трохи згодом воротар львів’ян помилився на виході, Кендзьора пробивав головою фактично по порожніх воротах, однак Ді Франко розрядив ситуацію та вибив сферу подалі від воріт.

Здавалося, що в першому таймі голів глядачі не побачать, однак динамівці забили, причому зробили це двічі. Спочатку після прострілу Буяльського з правого флангу захисник «Карпат» Ковтун зрізав м’яча в дальній кут власних воріт, а вже в компенсований час після навісу з правого флангу штовхнули в спину Гармаша, й Бєсєдін чітко виконав пенальті, пробивши з 11-метрової позначки точно в кут.

Після поновлення гри динамівці, маючи комфортну перевагу, відійшли трохи назад, і в господарів почали виникати моменти. Однак, до справжньої загрози володінням Бойка справа так і не дійшла – по-серйозному нашому голкіперу у гру не довелося вступати. А от «біло-сині» продовжували обстрілювати ворота суперника, однак ударам Гармаша та Циганкова (Віктор, вийшовши на заміну у другому таймі, зіграв перший матч із минулого сезону, оскільки всі спаринги на зборах віце-капітан «Динамо» пропустив через ушкодження) не вистачило точності.

У підсумку, «Динамо» здобуло в місті Лева непросту перемогу на старті чемпіонату й залишиться у столиці Галичини на наступні кілька днів – уже 3 серпня на «біло-синіх» чекає виїзний матч із «Львовом».

Прем’єр-ліга, 1-й тур

«Карпати» – «Динамо» – 0:2 (0:2).

31 липня 2019. Львів, стадіон «Україна», 12 135 глядачів.

«Карпати»: 77. Підківка, 8. Вербний, 79. Вакуленко, 50. Ковтун, 66. Мартінс, 33. Якимець, 7. Кльоц, 30. Карпенко (19. Лейоуш, 46), 20. Ді Франко (81. Ременюк, 84), 9. Гуцуляк, 4. Войкович (14. Козак, 73).

«Динамо»: 71. Бойко, 16. Миколенко, 44. Кадар, 94. Кендзьора (15. Циганков, 70), 26. Бурда, 19. Гармаш, 8. Шепелєв, 7. Вербич (14. де Пена, 46), 20. Караваєв, 29. Буяльський (5. Сидорчук, 80), 41. Бєсєдін.

Голи: Ковтун (42, автогол), Бєсєдін (45+2, пен.).

Попереджені: Карпенко (16), Гуцуляк (45+1), Вербний (83) – Кадар (12), Миколенко (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер