УПЛ. 26 тур. «Львів» - «Динамо» - 0:1. Звіт

УПЛ. 26 тур. «Львів» - «Динамо» - 0:1. Звіт

Неймовірно напруженим виявився поєдинок у Львові, де місцевий ФК, що не має особливих турнірних цілей і замикає верхню шістку, змусив понервувати киян.

Погода була не найприємнішою - матч проходив під проливним дощем. Господарі розпочали тайм активніше, провели кілька небезпечних атак. Після 10-ї хвилини кияни розгорнули гру в протилежному напрямку, моменти були у Кендзьори з гри і у Циганкова зі штрафного.

На 19-й хвилині стався перший ключовий епізод - за фол останньої надії пряму червону картку отримав Бурда. Незважаючи на гру в меншості, «біло-сині» відкрили рахунок. Циганков вивів на ударну позицію Буяльського, який переграв Сарнавського. Виникли питання з приводу офсайду Віталія, але рефері зафіксував взяття воріт.

Після гола «Львів» додав і створив пару моментів. На щастя, захисники і Бущан з усіма небезпеками впоралися.

На другий тайм Хацкевич замішив Русина на Шабанова, пожертвувавши форвардом на користь цілісності оборони. У підсумку, встояти «біло-синім» вдалося завдяки чудовій самовіддачі кожного футболіста і тому факту, що удача в цей вечір була одягнена в біло-синє. В іншому - було складно.

«Львів», прогнозовано, великими силами йшов уперед. В одному з епізодів, у метушні, пара Кадар-Бущан усе-таки зуміли заблокувати удар Бруно з меж штрафного на 65-й хвилині. Господарям хоч і вдавалося переходити за центр поля, але далі «Динамо» перекривало всі зони.

А потім стався епізод на 75-й хвилині. Кендзьора проти правил зупинив Педро, заваливши того на газон. Бразилець відверто став провокувати захисника «біло-синіх», хлопці зіткнулися лоб до лоба, після чого гравець «Львова» впав на газон. Рефері, який перебував поруч з епізодом, без коливань показав поляку пряму червону картку. Педро ж невдовзі отримав жовту і спокійно продовжив матч.

Так, залишившись удев'ятьох на останні 15 хвилин матчу, кияни змушені були оборонятися. «Львів» створив три моменти - Бруно спершу не влучив по воротах після прострілу Вороніна, а в іншому епізоді, після удару все того ж бразильця, м'яч двічі стукнувся об поперечину і вилетів за межі поля. Фінальним епізодом був дальній постріл Пернамбуко, який в ефектному стрибку парирував Бущан.

1:0 - мінімальна, але заслужена і дуже важлива перемога «Динамо» у Львові.

Прем'єр-Ліга. 26 тур

«Львів» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

28.04.2019. м.Львів, стадіон «Україна»

«Львів»: 23.Сарнавський, 33.Борзенко (к), 3.Адамюк, 77.Воронін, 32.Вісенте (11.Пернамбуко, 77), 74.Мартан (4.Кадіна, 46), 96.Сабіно, 10.Ліпе, 16.Алваро (72.Шина, 69), 6.Педро, 9.Бруно.

«Динамо»: 1.Бущан, 44.Кадар, 26.Бурда, 94.Кендзьора, 16.Миколенко, 29.Буяльський (17.Сідклей, 89), 15.Циганков (к), 8.Шепелєв, 18.Андрієвський, 14.Де Пена, 14.Русин (30.Шабанов, 46)

Гол: Буяльський (24)

Попереджені: Алваро (28), Сабіно (48), Шина (72), Педро (76), Пернамбуко (90) - Русин (7), Шабанов (51), Шепелєв (60), Циганков (73), Андрієвський (85)

Вилучені: Бурда (19), Кендзьора (75)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер