УПЛ. 2 тур. ФК “Львів” - “Динамо”. Прев’ю

УПЛ. 2 тур. ФК “Львів” - “Динамо”. Прев’ю

Матч відбудеться на “Арені Львів”. Початок - 19:30. 

Головний арбітр - Ігор Пасхал

Квитки на динамівський сектор

Трансляція - ТК “Футбол 2”

 

Вдалий старт сезону для “Динамо”

Для “Динамо” цей матч стане третім у сезоні, з яких другим у Львові. Здобувши вольову перемогу у поєдинку за Суперкубок в Одесі, “біло-сині” у першому турі чемпіонату перемогли у Львові “Карпати”, проте на іншому стадіоні - “Україні”. 

Після гри, яка відбулася у середу, динамівці залишилися у місті Лева, аби якнайкраще підготуватися до зустрічі з іншою львівською командою - ФК “Львів”. У четвер гравці відновлювалися, а в п’ятницю провели передігрове тренування. 

Про план підготовки до поєдинку зі “Львовом” на прес-конференції після гри з “Карпатами” розповів Олександр Хацкевич: “Ми будемо проводити тренування, але вони будуть закритими. Зараз, у такому графіку, для нас головне – це відновлення. Ті виконавці, які менше грають, проведуть повноцінне тренування. Воно буде стандартним. У такому циклі, коли матчі через два дні на третій, ми не будемо вигадувати щось нове”.

Нагадаємо, що вже у понеділок динамівці вирушать до Бельгії, де наступного дня зіграють перший матч у новому єврокубковому сезоні - проти “Брюгге” у кваліфікації до Ліги чемпіонів. 

 

Суперник

ФК “Львів” теж розпочав сезон з перемоги, причому вольової, перемігши у Чернігові “Десну”.

ФК "Десна" (Чернігів) – ПФК "Львів" –  1-2 (1:0)

Голи: Д. Фаворов (30) – Пернамбуко (52), Алваро (85)

Попередження: Філіппов (42), Гітченко (88) – Квасний (8), Приймак (25), Алваро (86)

ПФК "Львів" : Бандура – Квасний, Борзенко, Братков, Адамюк – Приймак (Сабiно 68), Мартан, Шина (Алваро 82) – Ренан, Пернамбуко (Богунов 72) – Бруно.

Головний тренер – Богдан Блавацький

За підсумками цього матчу кілька гравців “Львова” потрапили до символічних збірних прем’єрного туру УПЛ. Серед них і вихованець київського “Динамо” Антон Братков, центральний захисник, який вразив експертів та глядачів своєю 100% самовіддачею у дебютному матчі за “синьо-золотих левів”. 

До матчу зі своєю рідною командою Братков підходить з особливими відчуттями та повагою: “Про силу суперника, напевно, не треба нічого говорити. Усі і так чудово розуміють, що собою являє київське “Динамо”. Шанси є завжди. “Львів” буде намагатися грати на перемогу, а там вже як вийде. В “Динамо” всі гравці індивідуально сильні. Тому недооцінювати одного або другого футболіста не має сенсу. Дуже небезпечні крайні півзахисники – Циганков і Вербич. Але, в цілому, всі гравці – високого рівня. Тому гра буде дуже складною”.

У той час як у захисній ланці наставник ПФК “Львів” Богдан Блавацький робить ставку на українців, темп атакам у його команді задають бразильці. Перемогу у Чернігові принесли влучні постріли двох із них - Пернамбуко та Алваро, причому останній відзначився через кілька хвилин після того як вийшов на заміну. Крім них атакуючу міць львів’ян складали Ренан, Бруно, Мартан, Сабіно, Шина. Усі вони бразильці. І саме на них, як і минулого сезону, робиться ставка у “Львові”. Нагадаємо, у сезоні 2018/2019 “Львів” потрапив до верхньої шістки, проте не пробився до зони єврокубків. 

 

Попередні зустрічі

У минулому сезоні “біло-сині” зустрічалися зі “Львовом” чотири рази, причому усі ці поєдинки видались непростими. 

Перша зустріч відбулася, як і цього сезону, у другому турі, і теж на “Арені Львів”. Динамівці зуміли вирвати перемогу лише у компенсований час, завдяки єдиному голу, автором якого став вихованець ПФК “Львів” Назарій Русин.

УПЛ 2018/19. 2 тур. ФК «Львів» - «Динамо» - 0:1 (0:0)

28.07.2018. Львів. «Арена Львів».

Гол: Русин (90+2, пас – Андрієвський)

У жовтневому матчі на “Олімпійському” львів’яни несподівано взяли реванш, вигравши з таким самим рахунком завдяки голу Тейлора.

УПЛ, 13-й тур. «Динамо» – ФК «Львів» – 0:1 (0:1)

28.10.2018. Київ, НСК «Олімпійський»

Гол: Тейлор (21)

Вилучений: Сабіно (90+3, друге попередження).

Непростим видався і квітневий виїзд динамівців до Львова, де вже на стадіоні “Україна” команда Хацкевича знову перемогла з мінімальним рахунком. Переможний гол забив Буяльський. Цей матч запам’ятався великою кількістю карток - десять попереджень та два вилучення. 

УПЛ. 26 тур. ФК «Львів» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

28.04.2019. м.Львів, стадіон «Україна»

Гол: Буяльський (24)

Вилучені: Бурда (19), Кендзьора (75)

Нарешті у травні на “Олімпійському” кияни майже весь матч поступалися у рахунку, проте здобули врешті вольову перемогу завдяки голам Бєсєдіна та Бурди. 

УПЛ, 31-й тур. «Динамо» – ФК «Львів» – 2:1 (0:1)

26.05.2019. Київ, НСК «Олімпійський»

Голи: Бєсєдін (78), Бурда (84) - Алваро (16)

Історія зустрічей

Всього зіграно 6 матчів: +1=0-5 м’ячі 2-6 – всі в УПЛ

На полі Львова – 3 матчі: +0=0-3 м’ячі 0-3

Цікаво, що в усіх трьох матчах на полі “Львова” “Динамо” неодмінно перемагало з рахунком 1:0. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер