УПЛ. 2 тур. «Львів» - «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

УПЛ. 2 тур. «Львів» - «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

Найцікавіші події першого тайму почали розвиватися на екваторі 45-хвилинки. Два чудових моменти не використав Бєсєдін.

Спершу Де Пена пройшов по лівому флангу і виконав зрячу подачу до штрафного на Бєсєдіна. Артем, відірвавшись від двох захисників, у падінні головою замкнув пас, але на шляху м'яча став Сарнавський. Слід віддати належне голкіперу господарів, який буквально з відстані в півтора метри, в ефектному стрибку, відбив удар.

Другий свій момент Артем змарнував уже після прострілу справа. Братков не зміг перехопити м'яч і, зрикошетивши, сфера відлетіла до форварда «Динамо». Бєсєдін, у свою чергу, примудрився з метра пробити в поперечину.

Проте, уже до перерви кияни двічі розписалися у воротах «Львова». Буяльський, скориставшись закидом від Сидорчука, головою метрів з 11 відправив м'яч у ворота. Гол вийшов дуже ефектним.

А на останній компенсованій хвилині Віталій оформив дубль. Шепелєв обіграв Адамюка і увійшов у штрафну, але захисники «Львова» завалили півзахисника «Динамо» на газон. 11-метровий узяв виконувати Буяльський і зробив це бездоганно, вразивши ліву дев'ятку без шансів для голкіпера.

Ефектний гол вдався і Де Пені. Сидорчук знову відзначився результативним пасом, закинувши м'яч у штрафну. Карлос грудьми прийняв м'яч і другим дотиком пробив у дальню дев'ятку. І знову - без шансів для Сарнавського.

Кияни продовжували атакувати, але, з огляду на цифри на табло, особливої ​​необхідності йти вперед у підопічних Олександра Хацкевича не було і з'явилася можливість приберегти сили на «Брюгге». Проте, моменти виникали, хоча і «Львів» намагався огризатися.

Чудовим шансом не скористався Соль. Фран з'явився на полі вперше з березня і міг забивати п'ятою після прострілу Караваєва, але м'яч пройшов у лічених сантиметрах від дальньої стійки. Шанс відзначитися був і у Шепелєва, але його удар прийняла на себе поперечина.

Ще одна знакова подія - дебют Кадірі за «Динамо». Мохаммед вийшов на поле за 17 хвилин до кінця, замінивши автора дубля Буяльського, і діяв в опорній зоні.

3:0 - упевнена перемога «Динамо» у Львові. На горизонті - Ліга чемпіонів.

Чемпіонат УПЛ. 2 тур

03.08.2019. Львів, стадіон «Арена Львів». 7 103 глядача

«Львів» - «Динамо» - 0:3 (0:2)

«Львів»: 23.Сарнавський, 3.Адамюк, 9.Бруно, 10.Альваро. 11.Пернамбуко, 19.Ренан (7.Шина, 46), 22.Братков, 32.Вісенте, 33.Борзенко (к), 74.Пімента (96.Сабіно, 28), 93.Богунов (98.Педро, 81).

«Динамо»: 1.Бущан, 5.Сидорчук (к), 8.Шепелєв, 14.Де Пена, 20.Караваєв, 26.Бурда, 29.Буяльський (6.Кадірі, 73), 30.Шабанов, 41.Бєсєдін (9.Соль, 65), 44.Кадар, 94.Кендзьора (15.Циганков, 46).

Голи: Буяльський (45+1, 45+3), Де Пена (52);

Попередження: Бруно (21), Сабіно (81), Альваро (90), Шина (90+2) - Де Пена (58), Бєсєдін (59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер