УПЛ. 6-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

УПЛ. 6-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

Минулого сезону «Динамо» грало з «моряками» в першій частині чемпіонату, й у Одесі поступилося з рахунком 1:2. Не обіцяв легкої прогулянки й звітний матч, тим паче у Південній Пальмірі динамівці грали менше ніж через три доби після виснажливого поєдинку в Амстердамі та подальшого повернення до України.

Саме у зв’язку з цим тренерський штаб вдався до серйозної ротації – зокрема, порівняно з матчем проти «Аяксу» свої місця у стартовому складі зберегли лише Бойко, Циганков та Бурда. Щодо тих, хто вийшов на поле з перших хвилин, варто відзначити дебют бразильця Сідклея, повернення Віталія Миколенка, а також перший вихід у основному складі Назарія Русина.

«Біло-сині» з перших хвилин почали домінувати на полі, якість якого, відверто кажучи, залишала бажати кращого. Тим не менш, динамівці багато атакували й цілком могли виходити вперед, коли Русин відгукнувся на простріл із лівого флангу, однак голкіпер зреагував на удар Назарія в падінні й парирував м’яч. У господарів непогана нагода була у Чорнія, який пробивав із гострого кута, але не влучив у рамку воріт, а біля протилежних володінь практикувався в умінні пробивати здалеку Шабанов – на жаль, усі спроби Артема виявилися невдалими.

У перерві тренерський штаб «Динамо», враховуючи необхідність забивати, посилив атакуючу міць, випустивши Вербича замість Миколенка. Беньямін активно увійшов у гру, однак гольова атака пройшла без участі словенця – Шабанов виконав простий навіс до штрафного майданчика, а Русин вискочив з-за спини захисника та пробив головою повз голкіпера.

Здавалося, що, забивши м’яч, динамівці можуть почуватися розкутіше. Загалом, так і було, більше того – Олександр Хацкевич дав можливість дебютувати за «Динамо» бразильцю Вітору Буено та Владиславу Супрязі. Однак на 84-й хвилині господарям вдалося зрівняти рахунок, і до взяття воріт призвела подача з кутового, яку ударом головою з близької відстані замкнув Грачов.

Пропущений м’яч став справжньою несподіванкою для динамівців, оскільки за час, що залишався до завершення поєдинку, вони так і не змогли створити чогось по-справжньому небезпечному біля воріт одеситів. Таким чином, «біло-сині» втратили перші очки в нинішньому чемпіонаті та втратили можливість наздогнати в турнірній таблиці «Шахтар» й «Олександію», які мають на одну гру більше.

Чемпіонат УПЛ. 6-й тур

«Чорноморець» – «Динамо» – 1:1 (0:0).

25.08.2018. м. Одеса, стадіон «Чорноморець», 13 272 глядачі.

«Чорноморець»: Литовченко, Романюк, Рижук, Грачов, Трубочкін, Савченко (Карноза, 74), Смирнов, Чорній, Бабенко, Леонов (Мусолітін, 80), Діденко (Коваль, 71).

«Динамо»: Бойко, Че Че, Шепелєв, Морозюк, Циганков (Буено, 64), Миколенко (Вербич, 46), Сідклей, Андрієвський, Бурда, Шабанов, Русин (Супряга, 82).

Голи: Грачов (84) – Русин (59).

Попереджені: Бабенко (75), Литовченко (90+3), Смирнов (90+3).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер