УПЛ. 7 тур. «Динамо» - «Десна» - 1:2. Звіт про матч

УПЛ. 7 тур. «Динамо» - «Десна» - 1:2. Звіт про матч

Матч розпочався спокійно. Команди досить довго придивлялися одна до одної, а моменти виникали лише спалахами. Перший по-справжньому серйозний шанс відкрити рахунок був у гостей. Богданов розрядив свою гармату, ударивши метрів із 30 зі штрафного - Бойко парирував на кутовий.

Кияни відповіли непоганим ударом від Гармаша з півкола штрафного - сфера пролетіла поруч зі стійкою. Ще один момент у Дениса виник після навісу Караваєва і удару головою, але знову півзахисника підвела точність.

У другій половині тайму кияни помітно притиснули суперника до його воріт, але пропустили контратаку. Картушов прострілив зліва на дальній кут воротарського на Калитвинцева, який спокійно спрямував м'яч у сітку.

Ще до перерви цифри на табло повинні були зрівнятися, але арбітр не вгледів чистого гола Де Пени. Після удару уругвайця м'яч, разом із голкіпером, перекотився за лінію воріт, але Паст швидко повернув сферу у гру, а взяття воріт зафіксовано не було.

Після перерви «Динамо» швидко зрівняло рахунок. Бєсєдін скинув під удар Кадірі, але постріл Мохаммеда парирував Паст. Першим на добиванні був форвард «Динамо».

Здавалося б, кияни продовжать нагнітати обстановку біля чужих воріт, але сталося навпаки. Бойко припустився помилки, віддавши м'яч на Калитвинцева. Влад, у свою чергу, прострілив, а Філіппов ударом п'ятою знову вивів «Десну» вперед.

Бєсєдін міг відновити паритет, але не скористався виходом сам-на-сам, програвши свою дуель воротареві. До слова, Паста можна сміливо назвати гравцем матчу - він дійсно віддав максимум для перемоги своєї команди.

У заключні хвилини поєдинку очікуваного штурму воріт «Десни» не було. «Динамо» абияк будувало свої атаки, але з ними легко справлялися захисники.

1:2 - поразка «Динамо» від «Десни». Кияни не знають смаку перемог із 3 серпня.

УПЛ. 7 тур

15.09.2019. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» - «Десна» - 1:2 (0:1)

«Динамо»: 71.Бойко, 6.Кадірі (9.Соль, 85), 14.Де Пена (22.Родрігес, 46), 15.Циганков (к), 16.Миколенко, 19.Гармаш (8.Шепелєв, 74), 20.Караваєв, 26.Бурда, 29.Буяльський, 41.Бєсєдін, 44.Кадар.

«Десна»: 44.Паст, 7.Огіря (5.Єрмаков, 83), 10.Філіппов (26.Конопля, 89), 11.Калитвинцев, 12.Картушов, 17.Гітченко, 19.А.Фаворов, 22.Мостовий, 32.Імереков, 45.Д.Фаворов (к), 90.Богданов (8.Домбровський, 78).

Голи: Бєсєдин (49) – Калитвинцев (40), Філіппов (57);

Попередження: Де Пена (45) – Огіря (76), Паст (90+6).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер