УПЛ. 7-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 0:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

УПЛ. 7-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 0:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Уже на старті зустрічі вболівальники на «Олімпійському» могли побачити швидкий гол у виконанні «Динамо»: у результаті швидкої атаки Циганков прострілив уздовж лінії воротарського на Супрягу, але молодому форварду трохи не пощастило - його удар прийняла на себе стійка.

Гості, здавалося, засядуть на своїй половині поля в очікуванні чергових атак господарів, але це було не так. Витримавши паузу, львів'яни почали активно грати на контратаках і ледь не перша ж помилка гравців «Динамо» призвела до гола: Мякушко, перехопивши невдалий пас Вербича, увірвався до штрафного майданчика зліва і прострілив на дальню стійку. Але, на відміну від моменту «біло-синіх», Швед, який опинився на ударній позиції, був точним.

Ближче до середини тайму відбулася вимушена заміна, а Піварича, який отримав пошкодження, замінив Сідклей. Кияни почали більше пресингувати суперника на чужій половині поля, по воротах били Шапаренко, Сідклей та Бурда, але в усіх моментах упевнено діяв воротар.

Коли здавалося, що перші 45 хвилин минули, знову стався гол. У черговій контратаці Швед, отримавши м'яч у штрафному майданчику «Динамо», легким рухом прибрав Кадара та сильно пробив у дальній кут.

Другий тайм обидві команди почали активно. Особливо «Динамо», адже команда величезними силами пішла вперед. Моменти почали виникати один за одним, але блискуча гра Кучинського у воротах «Карпат» гідна компліментів. На 56-й хвилині гості залишилися в меншості - другу жовту картку заробив Мегремич. «Біло-сині» затиснули суперника на чужій половині поля і продовжували збільшувати оберти. Проявляв активність Русин, який у перерві замінив Супрягу, Сідклей обвідним ударом поцілив у стійку, Циганков зі штрафного - у поперечину...

Але, на жаль, незважаючи на всі зусилля киян, пробити Кучинського так і не вдалося. 0:2 - перша поразка «Динамо» в чемпіонаті України сезону 2018/19.

Чемпіонат УПЛ. 7-й тур

«Динамо» - «Карпати» - 0:2 (0:2)

02.09.2018. м Київ, стадіон НСК «Олімпійський», 10 700 глядачів

«Динамо»: Бойко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Піварич (Сідклей, 25), Буяльський, Циганков (К), Че Че (Калитвинцев, 71), Шапаренко, Вербич, Супряга (Русин, 46).

«Карпати»: Кучинський, Мірошниченко, Ковтун, Мегремич, Лебеденко, Мякушко, Гуцуляк (Вербний, 76), Ербес, Ді Франко, Карраскаль (Бородай, 58), Швед (Кльоц, 67).

Голи: Швед (17, 45+1).

Попереджені: Бурда (75) - Мегремич (27), Карраскаль (46), Гуцуляк (75), Вербний (81), Калитвинцев (86), Кучинський (88).

Вилучений: Мегремич (56).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер