УПЛ. 7-й тур. «Динамо» – «Волинь». Прев’ю (+ ВІДЕО)

УПЛ. 7-й тур. «Динамо» – «Волинь». Прев’ю (+ ВІДЕО)

Гра відбудеться у понеділок, 22 вересня, й розпочнеться о 19:00.

«Динамо»: без права на помилку

У минулому турі «Динамо», здавалося б, переламало перебіг поєдинку, що не зовсім вдало складався для «біло-синіх», та спромоглося змінити рахунок на свою користь, проте на останніх хвилинах усе ж втратило перемогу над луганською «Зорею».

Цього тижня «Зоря» вкотре за цей сезон здивувала українську футбольну громадськість, здобувши історичну у своїй новій історії перемогу над лідером першості, донецьким «Шахтарем». Отже, у динамівців з’явилася чудова нагода скоротити відставання від свого прямого конкурента.

«Динамо» проведе свій матч у понеділок, оскільки лише в четвер відіграло матч Ліги Європи, та ще й у далекій Португалії. Гра відбувалася на полі дуже низької якості, що, безумовно, відібрало у гравців нашої команди додаткові сили. Проте сам результат цієї гри та її якість у виконанні «біло-синіх» не могли не залишити позитивні враження. Настрій команди, який після нічиєї в Запоріжжі був явно не найкращий, змінився на позитивний, і до гри проти «Волині» команда Сергія Реброва має підійти в повній бойовій готовності.

Хоча наставник «Динамо» досі не може розраховувати на всіх гравців основного складу. До травмованих Гармаша, Мбокані та Аруни долучився ще й капітан команди Олександр Шовковський. Відновився Євген Хачеріді, проте на його появу на полі «Олімпійського» в понеділок навряд чи варто очікувати, адже Сергій Ребров наголошував раніше, що Євгену спочатку потрібно провести як мінімум один матч за молодіжний склад «Динамо», що центрбек напередодні й зробив.

Окрім Хачеріді, у грі дублюючих складів узяли участь Мігель та Андрій Цуріков, які також відіграли повний матч, отже вони навряд чи зіграють у поєдинку на «Олімпійському».

За словами динамівця Сергія Рибалки, про будь-який результат, окрім перемоги, у майбутньому матчі навіть не йдеться, особливо після втрати очок у минулому турі: «Запевняю вас, мотивація в нас є завжди, побачите це у грі з «Волинню». Ми й так уже втратили очки, тому знову втрачати не маємо права. Тим паче, граємо дома, а це завжди великий стимул для нас – можливість порадувати власних уболівальників хорошою грою!»

«Волинь»: завжди заряджені на боротьбу

Той таки Сергій Рибалка найточніше охарактеризував стиль гри найближчого опонента «Динамо»:

«Волинь» – силова команда, завжди заряджена на боротьбу. Їхній головний тренер, Віталій Кварцяний, завжди дуже сильно підганяє своїх підопічних, добре їх мотивує. Тому будемо намагатися взяти м’яча під свій контроль».

Також дуже важливою, за словами опорного півзахисника «Динамо», є зарядженість на боротьбу. Саме цього не вистачило динамівцям для перемоги в минулому турі, передає Сергій висновок тренерського штабу:

«Перш за все, у грі проти «Зорі» в Запоріжжі ми програли підбір, а також боротьбу. Особливо в першому таймі, у другому начебто налагодили гру. Головне, що ми зробили висновки із цієї гри, й у поєдинку проти «Ріу Аве» ми вже виграли боротьбу, тому й перемогли».

Безумовно, у понеділок команда Віталія Кварцяного у властивій собі манері намагатиметься нав’язати динамівцям боротьбу, до чого наша команда має бути готова.

На даний момент «Волинь» демонструє доволі пристойну гру та результати, після шести турів посідаючи доволі високе, як для себе, п’яте місце. В активі команди Віталія Кварцяного три перемоги та три поразки. До того ж останнім часом лучани змінили чорну смугу на білу, після трьох поспіль сухих поразок вигравши три наступних поєдинки – проти «Нафтовика» в Кубку України (1:0) й проти «Зорі» (2:1) та запорізького «Металурга» (3:0) у Прем’єр-лізі.

Історія протистояння

Загалом зіграно 26 матчів:

21 перемога «Динамо», 4 нічиї, 1 перемога «Волині», різниця м'ячів – 67:18

У Луцьку – 13 матчів:

11 перемог «Динамо», 1 нічия, 1 перемога «Волині», різниця м'ячів – 28:10

У Києві – 13 матчів:

10 перемог «Динамо», 3 нічиї, різниця м'ячів – 39:8

Остання зустріч

Прем'єр-ліга. 16-й тур

10.11.2013 р. м.Луцьк. Стадіон «Авангард»

«Волинь» – «Динамо» – 1:4 (1:2)

«Волинь»:
 Неділько, Матуку, Масло, Шиков (к) (Шершун, 70), Шиш, Скоба (Гошкодеря, 73), Матей, Мемешев, Нємчанінов, Бікфалві (Козьбан, 46), Шумахер

«Динамо»: Шовковський (к), Макаренко, Хачеріді, Віда, Данило Сильва, Вукоєвич, Аруна, Гусєв (Ленс, 73), Ярмоленко (Цуріков, 86), Безус (Беланда, 80), Ідейє.

Голи: Нємчанінов (26) – Безус (22, пас Гусєв), Ярмоленко (35, пас Ідейє, 70), Ідейє (67, пас Гусєв).

Попереджений: Шиш (43).

Нереалізований пенальті: Гусєв (7, поперечина).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер