УПЛ. 8 тур. «Ворскла» - «Динамо» - 0:5. Звіт про матч

УПЛ. 8 тур. «Ворскла» - «Динамо» - 0:5. Звіт про матч

Після довгоочікуваної перемоги над «Мальме» в Лізі Європи, кияни вирушили до Полтави в гості до місцевої «Ворскли».

Що важливо відзначити - Олексій Михайличенко вдався до ротації складу і це, без сумнівів, дало свої плоди як із точки зору змісту гри, так і за фактом результату. Забігаючи наперед слід зазначити ще два факти - достроково поле залишили Бурда і Шепелєв. Обидва футболісти отримали пошкодження, про ступінь серйозності яких можна буде сказати лише після медичного обстеження.

Кияни досить швидко вийшли вперед. Уже на 9-й хвилині Миколенко зробив довгий закид на дальній кут воротарського, куди увірвався Циганков і в дотик переправив м'яч у ворота. Гол вийшов дуже ефектним.

Полтавцям удалося трохи вирівняти гру і відсунути суперника від своїх воріт, але ще до кінця тайму динамівці двічі розписалися у воротах «Ворскли». Щоправда, тоді у воротах господарів уже стояв Ткаченко, адже в одному з епізодів, рятуючи свої ворота, Каневцев отримав пошкодження.

Чудове вміння завершувати навіси з кутового продемонстрував Шабанов, поціливши у ворота з лінії воротарського. А потім динамівці зловили суперника на контратаці: Циганков пройшов по центру і відпасував на Де Пену, який із підйому метрів із 15 пробив точно в дальній кут.

Відразу після перерви «біло-сині» забили четвертий м'яч: «Ворскла» загралася на власній половині поля і обрізалася на підступах до штрафного, а Бєсєдін обвідним ударом пробив у праву «дев'ятку».

Єдиний реальний момент відзначитися у господарів був після удару Ребенка зі штрафного, але цей м'яч Бущан перевів на кутовий.

Реалізуй кияни всі свої можливості, то рахунок міг би бути близьким до двозначного, але до кінця поєдинку цифри на табло змінилися лише раз. Де Пена виграв швидкісний забіг у захисника і зумів пробити в дотик, перекинувши м'яч через воротаря.

5:0 - впевнена і ефектна перемога «Динамо» в Полтаві.

УПЛ. 8 тур

22.09.2019. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім О.Бутовского.

«Ворскла» - «Динамо» - 0:5 (0:3)

«Ворскла»: 12.Каневцев (21.Ткаченко, 28), 4.Пердута, 17.Чеснаков (к), 27.Баєнко, 50.Кане, 6.Скляр, 66.Артур, 7.Луізао (94.Петровіч, 46), 8.Габелок, 82.Ребенок, 77.Васін.

«Динамо»: 1.Бущан, 5.Сидорчук (к), 8.Шепелєв (29.Буяльський, 38), 14.Де Пена, 15.Циганков, 16.Миколенко, 19.Гармаш (9.Соль, 77), 20.Караваєв, 26.Бурда (44.Кадар, 53), 30.Шабанов, 41.Бєсєдін.

Попередження: Луізао (19), Скляр (40) - Бєсєдін (20), Миколенко (58);

Голи: Циганков (9), Шабанов (35), Де Пена (38, 83), Бєсєдін (46).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер