УПЛ. 8-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 3:0 (+ФОТО)

УПЛ. 8-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 3:0 (+ФОТО)

Відразу п'ятнадцять динамівців на початку вересня були викликані до лав своїх національних збірних. З огляду на цей факт, Олександр Хацкевич до стартового складу на гру з «Олександрією» включив лише трьох виконавців, котрі відіграли за свої «репрезентації», це захисники Тамаш Кадар, Євген Хачеріді та Йосип Пиварич. Звертає на себе увагу капітанська пов'язка на руці Сергія Сидорчука, що дісталася гравцеві за відсутності номінальних віце-капітанів Домагоя Віди та Олега Гусєва. Замість Андрія Ярмоленка, який перейшов в останніх числах серпня до «Боруссії» з Дортмунда, на правому фланзі атаки місце зайняв Віктор Циганков.



Статистика попередніх зустрічей команд у чемпіонаті України була невтішною для команди з Кіровоградської області. З 12 проведених поєдинків в активі «біло-синіх» 11 перемог при одній нічиїй, різниця м'ячів 40:4 виглядає і зовсім непристойно. Втім, навряд чи ці цифри додавали оптимізму динамівцям, для яких нині кожен матч немов останній, без найменшого права на помилку.

Господарі поля з перших хвилин взялися шукати шляхи до воріт Паньківа, практично всі дії проходили на гостьовій половині поля. У першому таймі динамівці вивчали слабкі сторони суперника, методично розхитували захист, залишивши забиті м'ячі на другий тайм. З гольових епізодів варто відзначити атаку на 29-й хвилині, що завершилася неточним ударом Гонсалеса з кута воротарського.

Набагато більше емоцій і позитивних новин принесла вболівальникам «Динамо» друга половина зустрічі. Розуміючи, що з кожною хвилиною олександрійці все менше і менше думають про атаку, обираючи синицю в руці у вигляді одного набраного в столиці очка, справу відкладати в довгий ящик було не варто.



Перші два м'ячі команда Хацкевича забила після розіграшу кутових. На 52-й хвилині Хачеріді виграв позицію і точно пробив з лінії воротарського. Через дюжину хвилин Євген головою після навісу скинув м'яч на Мбокані, який без шансів для кіпера подвоїв рахунок. А заключну крапку в зустрічі поставив Циганков, який чудово провів матч. На 67-й хвилині Віктору вдався блискучий удар у самий кут з 18-ти метрів!

І за рахунку 3:0 кінець поєдинку ряснів небезпечними моментами, Паньків виграв очні дуелі у Артема Кравця і Жуніора Мораеса. Гості могли скоротити розрив у рахунку на 84-й хвилині, заодно перервавши безгольову серію з 223 хвилин (на початок сьогоднішньої гри), але Коваль вийшов вчасно з воріт, не давши пробити Пономарю. До кінця зустрічі рахунок так і не змінився, в заключних п'яти матчах чемпіонату України «Динамо» здобуває четверту перемогу!



Сезон 2017/18. Прем'єр Ліга. 8-й тур

10.09.2017. м.Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» (Київ) – «Олександрія» – 3:0 (0:0)

«Динамо»: Коваль, Хачеріді, Морозюк, Кадар, Піварич, Гармаш (Мораес, 70), Сидорчук (к), Буяльський, Гонсалес (Шепелєв, 79), Циганков, Мбокані (Кравець, 70).

«Олександрія»: Паньків, Бондаренко, Цуріков, Запорожан (к), Гітченко, Сітало (Пономар, 76), Пашаєв, Грицук (Каленчук, 71), Старенький (Полярус, 57), Бацула, Банада.

Голи: Хачеріді (52), Мбокані (65), Циганков (67).

Попереджені: Гонсалес (45), Сидорчук (89) – Банада (56).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер