УПЛ. «Динамо» – «Зоря» – 1:1. Звіт про матч

УПЛ. «Динамо» – «Зоря» – 1:1. Звіт про матч

Учора з лазарету нашої команди надійшли хороші звістки – у матчі молодіжної першості вперше за тривалий час узяли участь півзахисник Міккель Дуелунд та нападник Артем Бєсєдін. Утім, у заявці на поєдинок основних команд тренерський штаб «біло-синіх» вирішив не задіювати гравців, які тільки-но завершили період відновлення.

Перед звітним туром «біло-сині» зберігали примарні шанси на чемпіонство, тоді як «Зоря» веде відчайдушну боротьбу за четверте місце, яке дасть право стартувати у кваліфікації Ліги Європи наступного сезону. Утім, за першим таймом бажання луганців здобувати очки в Києві особливо не було помітно. Навпаки, динамівці атакували багато й різноманітно. Особливо активним був лівий фланг, де й розгорнулася гольова комбінація. Циганков отримав пас, прискорився, увійшовши до штрафного майданчика, прострілив, і Русин у дотик переправив м’яча в дальній кут.

Відкривши рахунок, підопічні Олександра Хацкевича не зменшували обертів. Циганков, прибравши на замасі кількох захисників, цілив у кут, але голкіпер у стрибку витягнув удар, Русин перед самою перервою виходив віч-на-віч із воротарем, але той зіграв надійно, не дозволивши Назарію оформити перший дубль у кар’єрі. Єдиною неприємною звісткою в першому таймі стала травма Кадара, якого вимушено замінив у центрі захисту Шабанов.

Після перерви парад нереалізованих нагод збоку гравців «Динамо» продовжився. Де Пена з метра дивовижним чином не поцілив у рамку воріт після прострілу Кендзьори з правого флангу, Русин не реалізував ще один вихід віч-на-віч із воротарем, двічі непогано пробивав Циганков, але знову безрезультатно. І наприкінці поєдинку спрацювало прислів’я «не забиваєш ти – забивають тобі». Спочатку Громов пробив упритул, але Бойко врятував, але в компенсований час Денис уже не зміг нічого зробити, коли Сілас блискучим ударом зі штрафного поцілив точно в кут воріт.

Тож, 1:1 – «Динамо» втрачає очки в домашньому матчі, створивши достатню кількість нагод, аби не просто виграти, а й із великим рахунком.

УПЛ, 28-й тур

«Динамо» – «Зоря» – 1:1

11.05.2019. м. Київ, НСК «Олімпійський», 18 257 глядачів.

«Динамо»: 71. Бойко, 44. Кадар (30. Шабанов, 41), 94. Кендзьора, 16. Миколенко, 26. Бурда, 5. Сидорчук (к), 29. Буяльський (19. Гармаш, 61), 15. Циганков, 18. Андрієвський, 14. де Пена, 43. Русин (40. Цитаїшвілі, 82).

«Зоря»: 30. Шевченко, 6. Каменюка, 7. Кочергін (28. Громов, 63), 8. Іванович (11. Будківський, 46), 10. Хомченовський, 15. Вернидуб, 19. Луньов, 20. Караваєв, 77. Чайковський (96. Сілас, 46), 98. Чеберко, 99. Арвеладзе.

Голи: Русин (11) – Сілас (90+2).

Попереджені: Буяльський (54), Андрієвський (80), Миколенко (90+4) – Чайковський (42), Кочергін (49), Чеберко (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер