УПЛ. «Верес» – «Динамо» – 1:4. Звіт про матч (+ВІДЕО)

УПЛ. «Верес» – «Динамо» – 1:4. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Попередній очний матч команд у місті Лева на першому етапі чемпіонату завершився сенсаційною перемогою рівнян (3:1), тож особливо налаштовувати динамівців на звітний поєдинок не потрібно було. Та й не можна було відпускати «Шахтар» у турнірній таблиці, який днем раніше обіграв «Ворсклу» (4:2).

Стартовий склад «Динамо» виявився звичним для останніх поєдинків команди. І звично динамівці почали матч з позиції сили. За перший тайм номінальні господарі не мали жодної нагоди біля володінь «біло-синіх», а от динамівці стартували дуже потужно, створивши кілька небезпечних моментів. Відкривати рахунок мав спочатку Бєсєдін, але на його удар із кута воротарського майданчика зреагував воротар, а трохи згодом Вербич не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером «Вереса». Те, що не вдалося партнерам, довів до логічного завершення Гармаш – Денис відгукнувся на ідеальне за точністю закидання від Шепелява й із кута воротарського майданчика пробив у проти хід воротарю.

Забитий м’яч заспокоїв гру, і на наступний гольовий момент довелося чекати аж до початку другої половини зустрічі. Це Бєсєдін виправився за невикористаний момент на початку зустрічі, цього разу замкнувши навіс Кендзьори з правого флангу. За кілька хвилин рівняни повернули інтригу до матчу, коли Жуліо Сезар ударом із лінії штрафного майданчика поцілив у нижній кут воріт Бойка, але буквально відразу динамівці відновили свою перевагу у два м’ячі – Бєсєдін знову переграв опонентів після подачі з кутового від Циганкова та пробив повз голкіпера.

Важливо було в цей момент завчасно не заспокоїтися, оскільки суперник міг у будь-який момент покарати за помилку. І у Жуліо Сезара була можливість знову скоротити відставання до мінімуму, коли бразилець вискочив до воріт Бойка, але, на щастя, Денис вийшов переможцем у дуелі з нападником. Остаточну же крапку в матчі Гонсалес – парагваєць, який вийшов незадовго до цього на заміну, відгукнувся на зручну передачу Алібекова (який так само з’явився на полі з лави запасних), й із близької відстані спрямував м’яча під поперечину.

У підсумку, переконливий успіх «Динамо», який продовжив переможну серію «біло-синіх» у чемпіонаті України до семи матчів.

Чемпіонат УПЛ. 28 тур

«Верес» – «Динамо» – 1:4 (0:1).

22.04.2018. м. Львів, стадіон «Арена Львів», 6 224 глядачі.

«Верес»: Бандура, Приймак, Адамюк, Каменюка, Симінін (к), Каленчук, Карасюк, Западня (Морозенко, 76), Мягков, Степанюк, Жуліо Сезар.

«Динамо»: Бойко, Піварич, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Гармаш (Ротань, 72), Буяльський, Циганков (к, Гонсалес, 86), Шепелєв (Алібеков, 76), Вербич, Бєсєдін.

Голи: Жуліо Сезар (51) – Гармаш (14), Бєсєдін (47, 53), Гонсалес (90+3).

Попереджені: Буяльський (17), Бурда (28).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер