Урс Фішер: «Рівень «Динамо» виявився занадто високим»

Урс Фішер: «Рівень «Динамо» виявився занадто високим»

- Варто сказати, що рівень «Динамо» сьогодні для нас виявився занадто високим. Мені здається, що сьогодні наша команда показала все, на що здатна, але суперник виявився набагато сильнішим. Хочу сказати, що гра для нас почалася не дуже добре. Ми ніяк не могли заспокоїтися та намацати свою гру, тим самим ускладнивши собі життя. Гадаю, що всі сьогодні побачили індивідуальний клас гравців «Динамо», нашій же команді необхідно зробити висновки з поразки. Ми набули досвіду, як грати з такими командами, як «Динамо», і за два тижні будемо намагатися взяти реванш.

- Можете порівняти рівень «Туна» та «Динамо» нинішнього зразка та восьмирічної давнини?

- Порівнювати те, що було вісім років тому й зараз, гадаю, неможливо, та й зайняло б занадто багато часу. Можу лише сказати, що «Динамо» – дуже сильний суперник, і в грі з ними необхідно, щоб у команді щастило, а в нас якраз везіння сьогодні не було.

- Учора капітан команди погрожував подарувати футболку Ярмоленко. За сьогоднішньою грою футболіст «Динамо» заслужив отримати такий подарунок?

- Ярмоленко більш ніж заслужив отримати майку нашої команди, і не лише через учорашній День народження. Він показав сьогодні все, на що був здатний, – майстерність, наполегливість у досягненні результату. Він сьогодні був одним із найкращих на полі, «Динамо» має берегти таких футболістів.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер