Пішов з життя Анатолій Пузач

Пішов з життя Анатолій Пузач

На 65-му році пішов з життя Анатолій Пузач - у минулому футболіст, а потім тренер, який довгі роки працював у київському "Динамо".

Анатолій .Пузач прийшов у "Динамо" в 1965 році з львівського СКА. У складі київського "Динамо" він чотири рази ставав чемпіоном СРСР, один раз піднімав над головою Кубок СРСР. За 14 років кар'єри тільки в чемпіонатах СРСР А.Пузач провів 215 матчів, у яких забив 49 м'ячів, сім разів у 16-ти матчах брав ворота суперників "Динамо" в єврокубках, не один раз обирався в число 33-х кращих гравців СРСР.

Довгі роки Анатолій Пузач був першим помічником Валерія Лобановського в тренерському штабі "Динамо", а потім і сам очолив команду. У 1990 році як головний тренер Анатолій Кирилович завоював з "Динамо" в 13-й раз золоті медалі чемпіонів СРСР, а двома роками пізніше почав похід з "Динамо" до перших чемпіонських медалей незалежної України.

Прощання з Анатолієм Пузачем відбудеться у вівторок, 21 березня, о 11.00 на НСК "Олімпійський". Цього ж дня відбудеться його похорон на Лісовому кладовищі в Києві.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер