Поступилися міланському «Інтеру» лише в серії пенальті

Поступилися міланському «Інтеру» лише в серії пенальті

У змаганні брали участь 18 команд, які зіграли у груповій стадії, а потім визначили найсильнішого у плей-офф. Чемпіонами стали юні футболісти міланського «Інтера». Динамівці вийшли до четвертьфіналу, де лише в серії пенальті поступилися майбутнім переможцям турніру.

Груповий турнір

«Динамо» «Монкальєрі» 14:3

«Динамо» «Вінценте» 11:0

1/4 фіналу

«Динамо» «Інтер» – 2:2 (2:4 по пенальті)

Матч за 5-6 місця

«Динамо» «Монкальєрі» 4:1

Про подорож «Динамо» (U-9) до Італії розповів головний тренер Валерій Краснощок:

– У турнірі брали участь 17 італійських команд і ми – «Динамо». Дитячі команди грандів італійського футболу виглядали сильнішими за інших. У груповій стадії ми переграли всіх суперників, у четвертьфіналі зіграли внічию з «Інтером», але в серії пенальті поступилися. Однак, я вважаю, що ми грали не гірше за суперника й якби пройшли далі, то напевно виграли би турнір.

Подібні змагання дуже корисні для юних футболістів. Тренери також намагаються дізнатися щось нове й корисне. Вдалося поспілкуватися з колегами, поділитися професійною інформацією. Структура футбольних шкіл у нас приблизно однакова – кожен рік-два команда переходить до нового тренера. Проводиться жорсткий відбір за фізичними якостями, багато уваги приділяється роботі з м’ячем.

У чемпіонаті Києва «Динамо» 2003-го року народження після сімох турів перебуває на першому місці. Ще одна наша команда у вищій лізі, «Чемпіон», на четвертому. В червні діти поїдуть до оздоровчого табору. В липні одна група зіграє на турнірі у Словаччині. В серпні друга група поїде до Австрії. Цього ж місяця ми проведемо двотижневий тренувальний збір за межами Києва. Також ми переглядаємо гравців для «Динамо», проводимо оглядини. Цей процес триває цілий рік.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер