Уве РЕСЛЕР: «Нам потрібні концентрація і удача»

Уве РЕСЛЕР: «Нам потрібні концентрація і удача»

- Відсутність Бурди завтра якось допоможе «Мальме»?

- Зізнатися, не знав, що він пропустить матч. Ми загалом добре підготувалися, вивчили «Динамо», тим паче, що зустрічалися з цією командою взимку на зборах. Багато наших хлопців пам'ятають ту гру. Сподіваємося, завтра продемонструємо свій найкращий футбол з однією з найсильніших команд Європи, яка в рейтингу УЄФА знаходиться приблизно поруч із «Бешикташем» зараз. Але якщо нам пощастить, то, сподіваюся, ми зіграємо добре.

- Скільки матчів «Динамо» переглянули?

- Багато. Як я вже сказав, ми зустрічалися з «Динамо» в Марбельї. Тому, вважаю, ми готові. Це сильна команда з сильними крайніми півзахисниками - Вербичем і Циганковим. Але якщо зіграти правильно і якщо удача буде на нашому боці, якщо викладатися, як проти «Челсі» і «Бешикташа», то вдасться досягти позитивного результату. Ми не фаворити, але для зміни цього фаворита це не так уже і погано.

- У Лізі Європи ваша команда не така успішна, як у чемпіонаті Швеції...

- Я з цим не згоден, це різні турніри. І потрібно адаптуватися до рівня Ліги Європи. У нас рівна група і нам належить почати турнір матчем проти однієї з найкращих команд квартету. Але у нас достатньо сильна команд. Є гравці, як сильні, так і ті, хто не звик грати на таких великих стадіонах. Нам потрібні концентрація і удача.

- Віктор Циганков вартує більше, ніж уся команда «Мальме». Цей факт психологічно тисне на команду?

- Ми знаємо, як він грає. Також знаємо і манеру гри Вербича. До побачення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер