Впевнений настрій «Аякса» напередодні візиту «Динамо»

Впевнений настрій «Аякса» напередодні візиту «Динамо»

Суперник «Динамо» по раунду плей-офф Ліги чемпіонів, «Аякс» з Амстердама, здобув другу поспіль упевнену перемогу в чемпіонаті Голландії й перебуває у відмінному настрої напередодні візиту «Динамо». Цього разу на «Амстердам Арені» постраждала «Рода» з Керкраде.

Перемогу «Аяксу» забезпечила пара нападників Ель Хамдауї – Суарес. У першому таймі гості трималися більше півгодини, але все ж таки зберегти свої ворота на замку їм не вдалося. Суарес увірвався до штрафного майданчика з правого флангу, прострілив від лицьової, захисник незграбно спробував вибити м’яча, після чого Ель Хамдауї залишалося лише поцілити в порожні ворота з кількох метрів.

На початку другої половини матчу нападники помінялися ролями. Суарес пасом із глибини знайшов Ель Хамдауї, марокканець у дотик вивів партнера до воріт, і Луїс чітким ударом у кут збільшив перевагу амстердамців. Остаточну крапку в матчі було поставлено на 71-й хвилині. Суарес знову опинився біля воріт суперника, але не поскупився і прострілив уздовж лінії воріт – Ель Хамдауї виграв позицію в захисника і переправив м’яча з двох метрів.

«Аякс» – «Рода» – 3:0 (1:0).

«Аякс»:
Стекеленбург, Аніта, Альдервейрельд, Вертонген, ван дер Віль, Де Зеєув, Ено (Оойєр, 78), Де Йонг, Емануельсон (Ериксен, 78), Ель Хамдауї (Сулеймані, 82), Суарес.

Голи: Ель Хамдауї (35, 71), Суарес (52).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер