Узбекистан зазнає поразки

Узбекистан зазнає поразки

В середу збірна Узбекистану, кольори якої захищає динамівець Максим Шацьких, провела черговий матч відбіркового турніру ЧС-2010 проти Бахрейну. Підопічні Мірджалола Касимова поступилися 0:1, а єдиний гол у матчі на останній хвилині забив Махмуд Абдулрахман.

З перших хвилин матчу господарі захопили ініціативу, але довести справу до реальної загрози воротам суперника не змогли. Бахрейн задовольнявся грою другим номером, діючи на контратаках. Цю тактику гості продовжили і після того, як Узбекистан збільшив темп у другій половині зустрічі. Втім, утілити небезпечні моменти в забиті м'ячі жодній із команд не вдавалося. І коли вже здавалося, що матч завершиться нульовою нічиєю, на четвертій хвилині доданого часу Бахрейн отримав право на штрафний удар. Постріл Абдулрахмана з 20-ти метрів прийшовся точно у ворота – 0:1. Відзначимо також, що Максим Шацьких провів на полі останні 35-ть хвилин, вийшовши на заміну замість Кападзе.

Таким чином, за підсумками чотирьох матчів Узбекистан залишився на останньому місці в групі та має достатньо примарні шанси, щоб потрапити до фінальної частини ЧС-2010. Нагадаэмо, що на світову першість виходять по дві найкращих команди з груп, а також краща з двох команд, що посядуть треті місця.

Узбекистан – Бахрейн – 0:1


Узбекистан: Нестеров, Гафуров, Ізмайлов, Тухтахуджаєв, Хасанов (Денисов, 59), Джепаров, Ахмедов, Таджиєв (Солієв, 69), Магдеєв, Джураєв, Кападзе (Шацьких, 55).

Гол: Абдулрахман (90+4).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер