Дізнайся про «Динамо» все! У продажу дві нові книги

Дізнайся про «Динамо» все! У продажу дві нові книги

До старту нового сезону ФК «Динамо» приготував шанувальникам футболу справжній подарунок! За підсумками сезону 2007/08 видано «Щорічник. «Динамо» 2007/08», в якому на 160 сторінках опублікована повна інформациях про виступи «Динамо», «Динамо-2», «Динамо-3», дублюючого складу в офіційних і товариських турнірах, різноманітна статистична інформація і багато чого іншого. Видання ілюстроване ексклюзивними фотоматеріалами. Підсумки виступу футбольних команд доповнює звіт про роботу ТОВ ФК «Динамо» (Київ) за 2007 рік.

«Динамо-80». Так називається унікальне сувенірне видання, що увібрало в себе 80 перших років виступів київського клубу на внутрішній і міжнародній арені. Результати матчів і досьє на видатних динамівців, опис кожного сезону і раритетні фотографії. Видання стане справжнім подарунком для кожного вболівальника, небайдужого до славетної команди «Динамо» (Київ).

Шановні любителі футболу! Придбати «Щорічник. «Динамо» 2007/08» і книгу «Динамо-80» можна в Інтернет-магазині, або на київському книжковому ринку "Петрівка" (23 ряд, 6 місце)

До уваги розповсюджувачів друкарської продукції! Пропонуємо взяти на реалізацію за безготівковим розрахунком: «Щорічник. «Динамо» 2007/08», ціна 50 гривень; сувенірне видання «Динамо-80», ціна 40 гривень. Довідки за телефоном (044) 278-36-34. Косяченко Валерій.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер