В ДЮФШ «Динамо» відбулися перші тренування для збірних клубів-партнерів

В ДЮФШ «Динамо» відбулися перші тренування для збірних клубів-партнерів

ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського розширює співпрацю з клубами Києва, області та інших регіонів України, ставлячи на меті створити широку партнерську мережу, щоб діти могли займатися футболом на найвищому рівні. Співпраця передбачає спільні тренінги, майстер-класи, спаринги, можливість участі у міжнародних турнірах тощо.

Впродовж останніх кількох місяців ДЮФШ «Динамо» підписала угоди ро співпрацю з сімома клубами Києва та області, які стали офіційними партнерами та представниками Академії ФК «Динамо» у різних районах міста та за його межами, а також із львівською футбольною Академією «No Limits».

Тренери клубів-партнерів отримують можливість бути присутніми на тренуваннях академічних груп «Динамо», команди U19, майстер-класах, обмінюватися досвідом, методиками навчання та іншою важливою інформацією. 

У рамках партнерства вже запрацював проєкт «Збірна гравців – партнерів «Динамо», у рамках якого днями відбулося перше тренування серед хлопців 2012 та 2014 років народження.

У кожній віковій категорії до 12 років клубами-партнерами створено збірну команду із найкращих хлопців, які привертають до себе увагу своєю грою та старанністю на тренуваннях.

Тренери ДЮФШ «Динамо» провели ознайомче заняття для збірних 2012 та 2014 років народження на динамівській навчально-тренувальній базі, що на Нивках. У рамках тренування також було проведено тестування. Під час подібних тренувань в поле зору тренерів динамівської академії потраплятимуть найталановитіші діти з клубів-партнерів, які в подальшому можуть отримати запрошення до ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського. 

Такі заняття планується проводити щомісячно. ДЮФШ «Динамо» запрошуватиме до себе на базу збірні футболістів з клубів-партнерів, а тренери «Динамо» будуть проводити додаткові заняття з провідними гравцями цих клубів, аби перспективні діти могли розвиватись та удосконалювати свою майстерність. 

У планах на найближчий час також нові набори дітей до ДЮФШ «Динамо». Цього року вони будуть проводитися також спільно з клубами-партнерами. Це буде зручніше як для юних футболістів, так і для їхніх батьків, адже перегляд проходитиме у різних районах міста, на базах цих клубів, а на відборі будуть присутні не лише тренери клубів-партнерів, а й наставники ДЮФШ «Динамо». 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер