В 1/8 фіналу з гарним настроєм

В 1/8 фіналу з гарним настроєм

Динамівці «на відмінно» впорались із своїм завданням і пройшли до наступного раунду розіграшу Кубка УкраїниДружнього на рівні вболівальників, але принципового суперника на полі, було обіграно чітко і впевнено.

Багато хто буде говорити, що Олег Протасов не виставив на гру кілька футболістів основи, але не забувайте, що у «Динамо» не було Бангура, Діакате, Несмачного, Родріго, Гусєва, Майкла… Так що в цілому команди знаходились у рівних складах.

Матч видався не особливо видовищним і багатим на моменти та емоції, але своє господарі взяли. Міцний кулак у центрі поля, активність Ротаня і Гіоане на флангах досить швидко принесли свої плоди. Кияни провірили оборону гостей комбінацією Тібі-Діого (бразилець промахнувся з вигідного положення), а потім «запороли» простим, але дуже ефективним ходом.

Корреа ледве вловимим рухом ноги відав низову передачу точно по центральному фронту атаки. Шершун прорізав ривок Шацьких, Макс вийшов віч-на-віч із голкіпером холоднокровно пробив у кут.

У дніпрян не було кому вести гру. Без Назаренка фактично жодної толкової комбінації. Молодий Льопа старався, очевидно, що у хлопця є всі дані і бажання проявити себе, але стабільності ще не вистачає. Поки гості намагались придумати хоча б щось мінімально небезпечне, динамівці продовжували періодично дуже гостро «жалити» захист «Дніпра».

Діого і Шацьких не реалізували два виходи один на один із воротарем – бразилець буквально ткнув м’ячем у Старцева, а Максим пробив над поперечиною. Суперник пару разів запалював «пожежі» в штрафному «Динамо», але без будь-яких претензій на гольовий момент.

Відразу після перерви спостерігався сплеск активності в атакуючих діях підопічних Протасова. Небезпечно бив Льопа, але Шовковський м’яч відбив, а Михалик не дав Самодіну зіграти на добиванні. Але через кілька хвилин Тарас випустив свого опонента і росіянин після флангової передачі повинен був забивати. Не склалось…

А от у «біло-синіх» все склалось якомога краще. Знову-таки – пристрілка, після чого прослідував точний удар. Найцікавіше, що комбінації були практично ідентичні. Корреа навішував зліва, Шацьких бив головою. Але в першому випадку м’яч опустився на сітку воріт зверху, а от другим Макс класно виклав «круглого» за призначенням. Приємно зауважити, що в останніх матчах 16-й номер чемпіонів відправляє м’ячі в ворота суперників як безвідмовний автомат. До середини грудня оберти знижувати не рекомендується:)

Фактично, після другого гола Шацьких все стало ясно. Дніпропетровці намагались щось змінити, але дуже вже розходились їхні бажання відіграти хоча б один м’яч із можливістю зробити це. У підсумку тренери обмінялись серією замін, а футболісти створили ще по одному моменту. Для того, щоб на табло змінились цифри, цього виявилося недостатньо.

Хороша перемога, додала настрою і нових проблем, начебто, не нажили. Чекаємо «Нафтовика», думаємо про «Спортинг».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер