До Болгарії – на три дні

До Болгарії – на три дні

Із початку робочого тижня динамівці цілком зосередилися на підготовці до матчу плей-офф Ліги Європи з «Літексом». У вівторок у команди тренування в Кончі-Заспі, а в середу вранці, о 10:30, з аеропорту Бориспіль заплановано виліт до Болгарії.

Ловеч – навіть за болгарськими мірками місто невелике, населення 40 тисяч жителів. Приземлиться делегація «Динамо» в найближчому великому аеропорту від нього, в Горна Оряховиця. Відстань до центру Ловечу, готелю «Президія палац», де буде мешкати делегація киян, близько ста кілометрів.

О 19:00 (час у Києві та Ловечу співпадає) «Динамо» проведе на Міському стадіоні тренування, перед яким Юрій Сьомін з одним із гравців у рамках регламентної прес-конференції дадуть відповіді на питання журналістів.

У четвер опівдні в планах динамівців розминка, потім обід, відпочинок, установка на гру… О 17:45 команда вирушить з готелю на Міський стадіон, де о 19:45 розпочнеться матч між «Літексом» та «Динамо».

Після його завершення динамівці повернуться до готелю, переночують. Виліт з аеропорту Горна Оряховиця до Києва призначено на 12:00 п’ятниці.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер