В четвер у «Динамо» перше тренування

В четвер у «Динамо» перше тренування

Здається, лише вчора динамівці виграли у „Закарпаття” і, попрощавшись з уболівальниками, пішли у відпустку, а вже на носі новий футбольний рік. П”ятого січня на базі в Конча-Заспі відбудеться загальнокомандне зібрання і перше тренування, а згодом – тривалий підготовчий період та важка друга половина сезону. У ній динамівцям доведеться підтверджувати лідерство в національній першості, а згодом повертати місце в елітній лігочемпіонівській компанії.

Упродовж п”яти днів у Києві – з 5-го по 9-те січня - команда Анатолія Дем”яненко проводитиме загальнофізичну підготовку: тренажерна зала, аеробіка, басейн, кроси. Щоденно по одному-два тренуванню, працювати доведеться навіть на Різдво.

Окрім складання плану підготовки до сезону в компетенції Анатолія Дем”яненка і кадрові питання. „Зараз визначаюсь з гравцями, які відправляться на перший збір до ОАЕ. Ми з чистого листа розпочинаємо новий футбольний рік і я маю намір надати шанс кожному гравцю. Хочу переглянути талановиту молодь з другої команди, не виключено, що будуть і новачки. Можливо, на тренувальний збір в Абу-Дабі візьмемо двох молодих грузинських гравців – оборонця і нападника. Потрібно розуміти, що їх подальша доля в „Динамо” залежить від продемонстрованого бажання та майстерності”, - зазначив Анатолій Васильович.

Нагадаємо, що в ОАЕ „Динамо” проведе два контрольних матчі. Якщо в першому 17 січня суперник вже відомий – російський ФК „Москва”, то із другим спаринг-партнером зараз ведуть ся переговори. За словами Анатолія Дем”яненка, їм може стати швейцарський „Цюрих”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер