У “Динамо” нові виконавці

У “Динамо” нові виконавці

Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс у інтерв’ю програмі “Штрафний удар” (телеканал ICTV) розкрив деякі секрети трансферної політики клубу.

Ігор Суркіс:
“Команда вийшла з відпустки як і передбачалося вранці 4-го січня. Всі футболісти приїхали вчасно, претензій до жодного немає. Єдине виключення – я особисто відпустив Тіберіу Гіоане до 10-го січня, попередньо узгодивши це питання з тренерами.

Що стосується новачків команди, то, по-перше, сьогодні до Києва приїхав центральний оборонець збірної Румунії та клубу “Стяуа” Юліан Міу. Цей футболіст перебуватиме разом з командою впродовж першого тренувального збору команди в Туреччині. Якщо він підійде “Динамо”, то ми підпишемо з ним контракт.

Також планується приїзд бразильського нападника і кількох гравців збірної Грузії. Окрім цього я продовжую вести переговори відносно Діого Ринкона. “Динамо” хоче викупити цього футболіста, але для цього господарі бразильського клубу Ринкона мають реально оцінювати його трансферну вартість.

У нас є час плідно підготуватися до нового сезону, переглянути гравців, які підходять під модель гри київського “Динамо”. На мою думку, окрім лінії атаки наша команда чудово укомплектована.

Про Ващука
Владислав Ващук не приєднався до команди 4-го січня і зараз ми готуємо для ПФЛ відповідні документи щодо дискваліфікації футболіста. Як тільки наші функціонери вийдуть з відпустки, ці документи будуть розглянуті. Хоча Йожеф Сабо мав розмову з Ващуком, у якій той зазначив, що “Спартак” знайде компромісний варіант вирішення питання. Але поки зі мною керівництво російського клубу не зв’язувалось.

Також в команді знаходяться Артем Яшкін та хавбек молдовського “Зімбру” Борис Чеботарь.

* * *

Юліан Міу
Народився 21 січня 1976 року
Позиція: центральний оборонець
Зріст 181 см
Вага 78 кг
У чемпіонаті Румунії провів 139 матчів, забив 3 м’ячі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер