У «Динамо» – поповнення

У повній відповідності до поставлених перед клубним відділом селекції під керівництвом Олега Базилевича завдань, її фахівці – А.Біба, В.Веремєєв, А.Сучков та В.Косовський – провели пошукову роботу можливих кандидатів на позицію правого оборонця.

З рекомендованих ними футболістів вибір головного тренера Йожефа Сабо пав на румунського футболіста Крістіана Іримію.

Гравець, згідно оцінок клубних селекціонерів, володіє необхідним універсалізмом – він однаково потужно діє як в відборі так і в атаці. Саме ці якості, вважають динамівські скаути, і мають дозволити Крістіану реалізувати на полі тренерські установки.

У Києві Іримія залишиться динамівцем. Ось тільки "червоно-білі" кольори свого попереднього клубу "Динамо" (Бухарест) від змінить на "біло-сині" українського чемпіону.

Свою кар’єру професіонального футболіста Крістіан розпочав у 1999 році в клубі "Спортул". Згодом виступав за "Рапід", а влітку 2004 року був запрошений до бухарестського "Динамо", де регулярно виходив на поле в основному складі.

Встиг Крістіан Іримія набути і необхідного міжнародного досвіду, зігравши 3 матчі за свій клуб у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів (сезон 2004/05).

Контракт з футболістом підписано на 5 років.

Про офіційну презентацію Крістіана Іримії журналісти будуть оповіщенні додатково.

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ)

Крістіан Іримія

Народився 07.07.1981
Зріст 178
Вага 68
У Дивізії А (вища румунська ліга) - 73 матчі, 8 голів
У Дивізії В (перша румунська ліга) - 65 матчів, 6 голів
Ігрове амплуа: оборонець.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер