До Донецька їде тисяча вболівальників «Динамо»

До Донецька їде тисяча вболівальників «Динамо»

На матчі з «Шахтарем» в рамках півфіналу Кубка УЄФА «Динамо» не залишиться без підтримки. До Донецька вболівати за нашу команду збирається більше тисячі вболівальників. Докладніше про підготовку до поїздки розповів віце-президент «Динамо» Вадим КОСТЮЧЕНКО:

- На стадіоні РСК «Олімпійський» динамівські вболівальники розташуються на двох секторах. З Києва виїзд на автобусах представників офіційного фан-клуба, а це близько 400 чоловік, запланований на вечір середи. До нас також приєднаються вболівальники із Запоріжжя, Дніпропетровська, Севастополя, Харкова та інших міст. Безпосередньо на стадіон фанів привезуть за кілька годин до початку поєдинку.

До сьогоднішнього вечора, тобто до 16:00, охочі підтримати нашу команду в боротьбі за путівку до фіналу Кубка УЄФА можуть звертатися у Фан-клуб за адресою: вул. Грушевського, 3, стадіон «Динамо», або дзвонити за телефонами: (044) 597-00-15, (044) 597-00-16. Для запису на виїзд до Донецька при собі необхідно мати посвідчення особи або фан-абонемент.

Також не варто забувати, що в наступному матчі внутрішнього чемпіонату проти «Таврії» «Динамо» може забезпечити чемпіонство. 10-го травня о 18:00 ми запрошуємо на стадіон всіх шанувальників команди. Станемо чемпіонами разом!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер