У фіналі турніру пам’яті В.Лобановського зустрінуться “Динамо” та “Шериф”

У фіналі турніру пам’яті В.Лобановського зустрінуться “Динамо” та “Шериф”

Сьогодні відбулись півфінальні матчі другого міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського. Київське “Динамо” за відчутної ігрової та територіальної переваги здобуло перемогу над ризьким “Сконто” і в фіналі зустрінеться з молдовським “Шерифом”.

З поєдинку чемпіоном Латвії підопічні Олексія Михайличенко володіли ініціативою, створили велику кількість гольових моментів, але переграти воротаря гостей Пієделся зуміли лише одного разу.

У першому таймі обидві команди діяли обережно і більшість часу контролювали м’яч в центрі поля. У киян активністю виокремлювалися Каддурі, Чернат, Хацкевич та Корниленко, які кілька разів могли розпечатати ворота латишів. Відмітимо також надійну гру в обороні Федорова та висунутого на позицію форварда Гусєва.

По перерві перевага динамівці стала ще відчутнішою. М’яч після удару Корниленко влучив у поперечину, Гусєв не промахнувся з двох метрів, удар Шацьких парирував Пієделс, Закрешевскіс ледь не “розпечатав” власні ворота, тричі здалеку пробивав Лєко, хрестовину “потурбував” Алієв…

Уся ця серія нереалізованих моментів була перервана на 89-й хвилині. Лєко з правого флангу закинув м’яч на лінію штрафної, де за нього поборовся і віддав пас на Шацьких Корниленко. Максим увірвався у воротарську Пієделса і технічно “підсік” копаного над голкіпером.

У першому поєдинку “Шериф” втратив чимало чудових моментів, але зумів подолати тбіліське “Динамо” за рахунок точного удару здалеку Іванова.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер