У гості до «Шерифа»

У гості до «Шерифа»

В останній день вересня, тобто в найближчий четвер, «Динамо» проведе матч 2-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА. Команда Валерія Газзаєва вирушить у гості до найсильнішої команди Молдови останнього десятиліття - тираспільського «Шерифа».

До Молдови делегація «Динамо» вилетить у середу ввечері, перед цим провівши на заміській базі в Кончі-Заспі відкрите для преси тренування (початок о 18:00). До речі, розташується наша команда не в Тирасполі, де проводитиметься матч, а в столиці країни - Кишиневі, розташованому в 75 кілометрах.

Там же, у конференц-залі готелю «Leogrand», де мешкатиме команда, відбудеться регламентна прес-конференція за участю Валерія Газзаєва та одного з футболістів напередодні поєдинку. Передматчеве тренування на полі стадіону спорткомплексу «Шериф» (вміщує 13 000 чоловік) наставник нашої команди не запланував, обмежившись заняттям на заміській базі в Конча-Заспі.

Орієнтовно за чотири години до початку матчу українська делегація вирушить із Кишинева до Тирасполя, де відбудеться поєдинок між місцевою командою та «Динамо». Початок матчу - о 22:05.

Як повідомляє офіційний сайт «Шерифа», квитки, ціна на які коливалася від трьох до 50-ти доларів, уже практично розкуплені. Також очікується і значна підтримка для «біло-блакитних» - як представників офіційного фан-клуба, так і місцевих прихильників «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер