У гостях граємо краще

У гостях граємо краще

Київське «Динамо», перемігши запорізький «Металург», стало автором першої «вольової» перемоги в 2008 році. Програючи після першого тайму 0:1, динамівці змогли вирвати перемогу завдяки двом голам у другій 45-хвилинці.

Таким чином, загальна кількість «вольових» перемог «Динамо» в чемпіонатах сягнула 43. За цим показником кияни зрівнялись із «Шахтарем». Тим не менше, за кількістю подібних перемог у домашніх стінах «гірняки» і надалі утримують лідерство – у них 21 перемога проти 21 динамівських.

А от у гостях динамівці поки що виступають набагато впевненіше. Якщо лише в нинішньому сезоні «Динамо» зазнало вже три поразки на рідному стадіоні імені Валерія Лобановського («Дніпро», «Нафтовик», «Металіст»), то на виїзді команда не програє вже впродовж сорока матчів! Серія тягнеться з сезону 2004/2005, коли в матчі 30 туру «Динамо» поступилось донецькому «Шахтарю» 2:3.

Також у цьому сезоні із десяти безпрограшних матчів «Динамо» отримало вісім перемог поспіль, зігравши внічию з київським «Арсеналом» і одеським «Чорноморцем» у першому і третьому турах відповідно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер