В гостях у «Динамо»

В гостях у «Динамо»

У середу, 25-го лютого, до «Динамо» завітали гості. В рамках благодійної програми «Динамо-дітям» навчально-тренувальну базу команди та клубний музей відвідали вихованці дитячого будинку змішаного типу «Сонечко» (м. Васильків) та реабілітаційного центру для дітей-інвалідів «Бригантина». Як розповів педагог-організатор центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дарницького району Мар’ян Яськів, футбольна команда дитбудинку «Сонечко» вже два роки поспіль займає перше місце у змаганнях серед команд шкіл-інтернатів та дитячих будинків Київської області.

- Ми співпрацюємо з головою правління благодійної організації «Планета в руках дітей» Юрієм Грушовенком та разом із фан-клубом «Динамо» організовуємо різноманітні турніри, - додав Мар’ян. - Під час благодійної акції, яка проходила в грудні-січні, представники «Динамо» відвідали васильківський дитячий будинок, привітали всіх вихованців зі святами, вручили чудові подарунки та екіпіровку футбольній команді. Також на одне з найближчих відкритих тренувань ми плануємо привезти дітей із Василькова, щоб вони побачили, як футболісти займаються разом із вихованцями клубної ДЮФШ. Крім того, перспективні гравці з команди дитячого будинку зможуть побувати на перегляді у ФК «Динамо». Тут нас дуже підтримує віце-президент клубу Вадим Костюченко. Сподіваємося подібні акції проводити і надалі.

Прогулюючись клубним музеєм, діти із захопленням розглядали кубки та трофеї, які були завойовані їхніми кумирами в різні часи, фотографувалися та не приховували своєї радості і задоволення.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер